2777
2789
عنوان

ساعت 50 2 شب رفتم نونوایی 😐

| مشاهده متن کامل بحث + 4387 بازدید | 159 پست
من داشتم فکر میکردم چطوری جا میدن این همه روخب خشک بشه خراب نمیشه ؟مونده هست دیگه

خشک میکنن ک بمونه دیگ. نه اگ خشک کنی رطوبتی توش نمونه، خراب نمیشه. فقط بقول شما منم نمیدونم کجا نگه میدارن. تو شهر ما اینکارو میکنن. خب وقتی هجوم میبرن سمت مواد غذایی همین میشه دیگ. الان مثلا اگ اتفاقی نیفته، با اون همه نون میخوان چکار. نعمت خدارو الکی الکی خشک میکنن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه خانمه از تهران اومده بود شهر مارفته تو جانبو10تا ماست و 25 تا پنیر و ...خریده بود شده سوژه یکی نی ...

با ماستها آش دوغ  درست میکنن . 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

وای خدا از من استرسی بعیده که اینقدر ریلکسم به خدا تو خونمون از دیروز یه قطره روغن نداریم اصلا حوصل ...

منم دقیقا کلا زندگی برام مهم نیست ساعت ۳تو کوچه قدم میزدم

خشک میکنن ک بمونه دیگ. نه اگ خشک کنی رطوبتی توش نمونه، خراب نمیشه. فقط بقول شما منم نمیدونم کجا نگه ...

واقعا

لابد اینا ناراحت میشن اگه اتفاقی نیفته و زود تموم شه همه چب

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

دیگه نمی‌دونم کجا جا میدن بخدا ما خودمون مال همین شهریم ولی هیچی نمیتونم بخریم، همه چی رو گرون کردن ...

هعی وضعیت ما روستایی ها بهتره امکانات محدود یه عالمه مسافر

😂یکارایی میکنن...بعد مگ نون بربری خشک خورده میشه🥴تو اب هم بکنی چندش میشه نمیشه خورد

کاش عقلشون کار میکرد لااقل فریز میکردن

یه‌صلوات‌میفرستی‌واسه یکی شدن حکمت‌خدا‌وحاجت دلمفرستادی بگوبرات‌بفرستم:)برماگذشت‌آنچه‌نباید‌میگذشت‌باقی عمر‌هرچه‌بادا بادا حکمت‌خدا‌انگار‌نمیخواد‌بادلم یکی شه وقلبم شکسته   دنبال‌چیزی‌توتاتاپیکام‌میگردی‌‌‌‌گل‌من؟                                                 این کاربری در دست یکنفره یاد گرفتم خودم باشم واسه پرسیدن مشکلاتم خجالت نشکم

اخه جنگ شه میخواهی با چی بپزیش

والا 

۴۰ تا مرغ آخه ؟!!!!!!

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

کاش عقلشون کار میکرد لااقل فریز میکردن

فریزر رو برای مرغ و گوشت میخوان 😁 ۴۰ تا مرغ و .... 🙄🙄🙄