شما با سستی و تنبلی و کم انرژی بودنتون چجوری کنار اومدین ؟ عین اون حیوون تنبل که از درختو بغل میکنه میخابه فقط دوس دارم اونجوری باشم کسی کاری به کارم نداشته باشه دیگه نمیتونم به زندگیم برسم حتی انجام کارای روزمره هم برام سخت شده چندین بار ازمایش دادم هیچ مشکلی بجز تیرویید کم کار ندارم
مملکتی زندگی میکنیم که خلاف عقیدشون نظربدی تعلیقی حتی از یه سایت . عزیز من احترام به عقاید زمانی ممکنه که عقاید شما زور به کسی تحمیل نشده باشه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من اونطوری بودم بعد ازمون استخدامی اموزش و پرورش قبول شدم وصبحا 6بیدارمیشدم قشنگ تا 11شب میدویدم ازمدرسه تاکارای خونه. احساس میکنم از بیکاری و نبود انگیزه ادم اونطوری میشه الانم که مدرسه بسته شده باز اون حیوونه شدم🤣
من اونطوری بودم بعد ازمون استخدامی اموزش و پرورش قبول شدم وصبحا 6بیدارمیشدم قشنگ تا 11شب میدویدم ازم ...
وای خوشبحالت. راستش منم از پاییز نشستم خوندم انقدر درس خوتدم با این حالم به زور خوندم خیلی انکیزه داشتم برای قبولی ولی دفترچه اومد ظرفیت یه نفر داد شهرمون ثبت نام کردم ولی بااین وضع معلوم نبس چی بشه کلی هم منابع اضافففه شد کلی برای معلمای غیرانتفاهی ضریب دادن
مملکتی زندگی میکنیم که خلاف عقیدشون نظربدی تعلیقی حتی از یه سایت . عزیز من احترام به عقاید زمانی ممکنه که عقاید شما زور به کسی تحمیل نشده باشه