2777
2789
عنوان

اونایی که تیروئید کم کار دارن بیان

109 بازدید | 20 پست

شما با سستی و تنبلی و کم انرژی بودنتون چجوری کنار اومدین ؟ عین اون حیوون تنبل که‌ از درختو بغل میکنه میخابه فقط دوس دارم اونجوری باشم کسی کاری به کارم نداشته باشه دیگه نمیتونم به زندگیم برسم حتی انجام کارای روزمره هم برام سخت شده چندین بار ازمایش دادم هیچ مشکلی بجز تیرویید کم کار ندارم

مملکتی زندگی میکنیم که خلاف عقیدشون نظربدی تعلیقی حتی از یه سایت . عزیز من احترام به عقاید زمانی ممکنه که عقاید شما  زور به کسی تحمیل نشده باشه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بنظرتون میشه‌ از مصرف قرصش هم باشه این سستی؟وقتی شب به داروی خواب اور میخوری فرداش سستی هنوز اثرش نرفته دقیقا هرروز اونجوری ام

مملکتی زندگی میکنیم که خلاف عقیدشون نظربدی تعلیقی حتی از یه سایت . عزیز من احترام به عقاید زمانی ممکنه که عقاید شما  زور به کسی تحمیل نشده باشه 
قرص میخوری؟هیچ راهی جز کنترل کردنش نیست باید با دارو کنترلش کنی

دارو میخورم و کنترل هم شده ولی علایمش دست بردار نیست تمرکز ندارم افسردگی دارم وسواس فکری دارم تنبلم درد مفصل دارم اینا همش بخاطر این اشغاله

من اونطوری بودم بعد ازمون استخدامی اموزش و پرورش قبول شدم وصبحا 6بیدارمیشدم قشنگ تا 11شب میدویدم ازمدرسه تاکارای خونه. احساس میکنم از بیکاری و نبود انگیزه ادم اونطوری میشه الانم که مدرسه بسته شده باز اون حیوونه شدم🤣

قرص لووتیروکسین کار تیرویید سالم رو انجام نمیده.

دقیقا انگار یه هورمون مصنوعی میخوری دیگه ولی چاره چیه دیگه تیرویید خودمون کم کار شده مجبوریم

دارو میخورم و کنترل هم شده ولی علایمش دست بردار نیست تمرکز ندارم افسردگی دارم وسواس فکری دارم تنبلم ...

من خودمم تیروئید داشتم

باشگاه رو شروع کردم،سانس صبح می رفتم و از ادمی که دائم خواب بود تا۲ظهر

الان شدم ادمی که ۵:۳۰صبح بیدار میشه

حتی روزای تعطیلم که میخوام بخوابم تا ۱۰ نمیشه نمیتونم ساعت۸صبح بیدار میشم

من اونطوری بودم بعد ازمون استخدامی اموزش و پرورش قبول شدم وصبحا 6بیدارمیشدم قشنگ تا 11شب میدویدم ازم ...

وای خوشبحالت. راستش منم از پاییز نشستم خوندم انقدر درس خوتدم با این حالم به زور خوندم خیلی انکیزه داشتم برای قبولی ولی دفترچه اومد ظرفیت یه نفر داد شهرمون ثبت نام کردم ولی بااین وضع معلوم نبس چی بشه کلی هم منابع اضافففه شد کلی برای معلمای غیرانتفاهی ضریب دادن

من خودمم تیروئید داشتمباشگاه رو شروع کردم،سانس صبح می رفتم و از ادمی که دائم خواب بود تا۲ظهرالان شدم ...

یعنی ورزش تاثیر داشت؟ چه رشته ای