2777
2789

بچه ها قبلا ی تاپیک گذاشتم ک همسرم تابستونا منو میزاره خونه پدرم خودشم میره خونه پدرش بیشتری گفتین ک برم خونه مادرشوهرم ک ادب بشه چند روزی رفتم  انقد اخم و تخم کردن حالم بد شد برگشتم پیش خانوادم الانم بهش میگم ی ماهه اینجام بیا برگردیم خونمون میگه مسیر خطرناکه برگردیم به خدا این جنگم شده بهونه افتاده دست این بی همه چیز دیگه دارم خفه میشم تو این گرونی منو سربار خانوادم کرده خودش رفته ور دل ننه اش دیگه بریدم این بار خیلی بهش گیر دادم و فوش کشش کردم ولی عین خیالش نیس پیاماش میزارم براتون این پایین تاپیک قبلم هست

7222 بازدید| 202 پست

شوهرم معلمه چهار ماه تعطیلات منو میزاه خونه پدرم خودشم میره ور دل ننه باباش ما ی شهر غریب زندگی میکنیم خانوادع هامون شهر دیگه ایی هستن چهار ماه از خونه زندگیم دورم خیلی خسته شدم هر بار اعتراض میکنم میگه دوست نداری انتقالی میگیرم بریم شهر خودمون بچه ها ی سال انتقالی گرفتیم رفتیم ولی ی کاری باهام کرد ک دیگه جرات ندارم همش ور دل مامانش بود کلا منو ول کرد اونجا حداقل اینجا چند ماه پیش خودمه خیلی خسته شدم به خدا انگیزه هیچ کاری ندارم احساس میکنم تو خالیم خیلی غصه دارم شوهرم خیلی تنبله به جای این ک کار کنه همش خستس کلا س ساعت سرکار رفته ولی از الان شروع کرده ک داغونم باید بریم استراحت کنیم بچه ها توی این خرج گرونی روم نمیشه برم خونه پدرم😭😭😭😭😭😭😭😭

الکی به زور نمونین به زندگی ک تعلق ندارین رهایی بدین فردا روز یک بچه بیگناه هم وارد عذاب این زندگی ک دارین میکنین

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بهش هیچ پیام و زنگی نزن.کلا ازش فاصله بگیر و خودت وسرگرم یه شغل یا باشگاهی چیزی بکن.بذار ترس از دست دادنت و پیدا کنه و از نظرروحی و جنسی هم بهش فشار بیاد.یه بار برای همیشه تکلیف زندگیت و مشخص کن.

چرا ازدواج کرده میرفت ننشو میگرفت و زیر پر و بال ننش میموند بچه ننه 

محله ما یک رفتگر دارد،صبح که با ماشین از درب خانه خارج می شوم سلامی گرم میکندو من هم از ماشین پیاده می شوم و دستی محترمانه به او می دهم ،حال و احوال را می پرسد و مشغول کارش می شود....همسایهطبقه زیرین ما نیز دکتر جراح است ،گاهی اوقات که درون آسانسور می بینمش سلامی میکنمو او فقط سرش را تکان می دهد و درب آسانسور باز نشده برای بیرون رفتن خیز می کندبه شخصهاگر روزی برای زنده ماندن نیازمند این دکتر شوم ، جارو زدن سنگ قبرم به دست آن رفتگر ، بشدت لذت بخش تر از طبابت آن دکتر برای ادامه حیاتم است.تحصیلات مطلقا هیچ ربطی به شعور افراد ندارد#کتاب چند کلام ساده