2777
2789
منم میگم دوست نداری نظر نده نیازی نیست ادم به بقیه بگه زشت😐

فقط حسودیه اسی فقططط مطمعن باش جون لحن صحبتشون قشنگ عصبیه 

رد نشو🥲لطفا برام دعا کنید خدا خواسته ام رو با صلاحم یکی کنه حسرت به دل نمیرم                                                                  لطفا هر جوری بلدید برای برگشت اونی که دوسش دارم و ازدواجمون دعا کنید💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا بی نهایت کار هست برو تو مطبایه زیبایی ببین جه کارای یکه نمیکنن😂عمل فک چونه پلک چشم لیفت کوفت زهر ...

بله چون داداشم مطب زیبایی داره خودمم دارم کار می کنم 

چهره مشخصه 

من حقیقتا بهش می گم خوشگلی زوری 

مصنوعیه و تکراری

با اینکه دارم به قول گفتنی 

بقیه رو خوشگل می کنم ولی صد سال حاضر نیستم از این چیزا به خودم بزنم 

인생의 가장 소중한 자산을 위해 싸워라...
عکسی که ی کاربر گذاشتن خوشگله و معلومه عملی نداره درسته ؟ ولی ارایش ملیح تر قطعا زیبا ترش میکنه

اره ولی انقد دوس دارم ی ذره ژل برنم ب لبام از ی طرفم‌میترسم دیگ صورتم ملیح نباشه

ابروهام پره ی ذره ارایش میکنم انقد چقد کردم حس میکنم صورتم خشن میشه اینجور غک میکنن ارایشم خیلی غلیظه

خدایا من از تو پایان نیک میخواهم🤍

بله چون داداشم مطب زیبایی داره خودمم دارم کار می کنم چهره مشخصه من حقیقتا بهش می گم خوشگلی زوری مصنو ...

خب نزن 

منم نزدم 

ولی خوشگلن با کلاسن و پوستشونم بی نقصه عمل بینیشم عالی شده خدای از حسودیه دیگه خودمون دختریم میفهمیم

رد نشو🥲لطفا برام دعا کنید خدا خواسته ام رو با صلاحم یکی کنه حسرت به دل نمیرم                                                                  لطفا هر جوری بلدید برای برگشت اونی که دوسش دارم و ازدواجمون دعا کنید💔

اول اینکه گو خوریش نیومده ب طُ دوم اینکِ تو همیتجور ادم بی ذات و بدجنسی هستی ک بت خیانت میشه 🙂✋️بکش ...

از ادبیات صحبت کردنت مشخصه شخصیتت چجپریه و چقدررر حسودیییی داری حسادت و عصبی بودن میترکی همچینن امثالت😂😂😂😂

اره ولی انقد دوس دارم ی ذره ژل برنم ب لبام از ی طرفم‌میترسم دیگ صورتم ملیح نباشهابروهام پره ی ذره ار ...

مثل شمام آره با یکم ارایش انگار خیلی ارایش کردم 

نه دست نزن یه صورتت

خب نزن منم نزدم ولی خوشگلن با کلاسن و پوستشونم بی نقصه عمل بینیشم عالی شده خدای از حسودیه دیگه خودمو ...

حسودی برای کسیه که نمی تونه اون کارو بکنه 

نه من که وسط معرکه ام 

اسمش انتخابه این گلم 

گفتم چهره تکراری شاید از نظر شما زیباست ولی حقیقتا من می گم نه 

چون تکراریه 

인생의 가장 소중한 자산을 위해 싸워라...
از ادبیات صحبت کردنت مشخصه شخصیتت چجپریه و چقدررر حسودیییی داری حسادت و عصبی بودن میترکی همچینن امثا ...

گزارشش بزن، اگه میتونی نی نی یار رو هم تگ کن

قشنگ معلومه زیر ۱۵ سال سن داره ولی از همین الان پُر از حسادت و خشمه

درخواست دوستی قبول نمیشه.        وقتی یه مرد سیاست به کار میبره میگن "باهوشه"،همون سیاست رو یه زن به کار ببره میگن "حیله گره"...                          وقتی یه مرد سر و صدا راه میندازه میگن"دمش گرم" ولی یه زن  همون کار رو بکنه میگن "سلیطست"...      وقتی یه مرد رابطه برقرار میکنه میگن "مرده دیگه" ولی اگه یه زن رابطه داشته باشه میگن"هرزست"...                                                              

حسودی برای کسیه که نمی تونه اون کارو بکنه نه من که وسط معرکه ام اسمش انتخابه این گلم گفتم چهره تکرار ...

خب میگم که منم نکردم تزریقی ولی خب خدایی بعضیا میکنن و خوب میشن من بکنم میدونم جالب نمیشه برای چهرم یعنی عجیب غریب میشم ولی وقتی یکی کرده قیافش شیک شده تعریف میکنم مگه بده اخه

بازم درسته سلیقه هست 

گزارشش بزن، اگه میتونی نی نی یار رو هم تگ کنقشنگ معلومه زیر ۱۵ سال سن داره ولی از همین الان پُر از ح ...

ولش کن

اون داره از حسادت میترکه 

خدا بهش ارامش بده و پول که هر کاری خواست بکنه دیگه اینقدر عقده نداشته باشه

حسودی برای کسیه که نمی تونه اون کارو بکنه نه من که وسط معرکه ام اسمش انتخابه این گلم گفتم چهره تکرار ...

جالب اینجاس بهمون میگن حسود 

یکی نی بش بگ احمق تو بیا قیافه منو ببین بعد میفهمی چ زری زدی 🙂✋️