الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
از ادبیات صحبت کردنت مشخصه شخصیتت چجپریه و چقدررر حسودیییی داری حسادت و عصبی بودن میترکی همچینن امثا ...
گزارشش بزن، اگه میتونی نی نی یار رو هم تگ کن
قشنگ معلومه زیر ۱۵ سال سن داره ولی از همین الان پُر از حسادت و خشمه
درخواست دوستی قبول نمیشه. وقتی یه مرد سیاست به کار میبره میگن "باهوشه"،همون سیاست رو یه زن به کار ببره میگن "حیله گره"... وقتی یه مرد سر و صدا راه میندازه میگن"دمش گرم" ولی یه زن همون کار رو بکنه میگن "سلیطست"... وقتی یه مرد رابطه برقرار میکنه میگن "مرده دیگه" ولی اگه یه زن رابطه داشته باشه میگن"هرزست"...
حسودی برای کسیه که نمی تونه اون کارو بکنه نه من که وسط معرکه ام اسمش انتخابه این گلم گفتم چهره تکرار ...
خب میگم که منم نکردم تزریقی ولی خب خدایی بعضیا میکنن و خوب میشن من بکنم میدونم جالب نمیشه برای چهرم یعنی عجیب غریب میشم ولی وقتی یکی کرده قیافش شیک شده تعریف میکنم مگه بده اخه
بازم درسته سلیقه هست
رد نشو🥲لطفا برام دعا کنید خدا خواسته ام رو با صلاحم یکی کنه حسرت به دل نمیرم لطفا هر جوری بلدید برای برگشت اونی که دوسش دارم و ازدواجمون دعا کنید💔