2777
2789

یا مثلا من گفتم قرآن در مذمت قوم یهود گفته، یکی از همین آدما اومده میگه خدا مهربونتر از اونه که بد یک قومی رو بگه

عزیز قلبم، پس اگه کسی به شما ظلم کرد، حق اعتراض و ناراحتی نداری، خب خدا مهربونتر از اونیه که بخواد حق شمارو بگیره یا کسیو مجازات کنه

البته اینطور که شما میگین ظاهرا خدا، خدای ستمکارانه و هیچ اهمیتی به مظلومین نمیده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه میخاست مجازات کنه اینهمه قاتل نبود 

تاپیک اولم مال من نیست مال خواهرمه .بخاطر نداشتن سیم‌کارت دیگه با این کاربری اومدم با سیم‌کارت شوهر مامان بابا داداش خواهر دوست همه ی دور اومدم و ترکیدم، متولد ۸۴ نیستم

هرکس از نظر خودش مورد ظلم واقع شده 

همینایی که الان مارو به ج... کشیدن هر دو طرف فکر میکنن مظلوم و حق به جانب هستن و همین  ادعا هاشون مارو به اینجا کشوند

شما دنبال چیییی آقای فردوسی پور

کل جهان میدونن اسرائیل چقدر کثیفه تاحالا هزاران بچه کشته

آره ولی خود مردم اسرائیل فکر میکنن که حق شونه متوجه هستید ؟ اونا خودشون رو قوم برتر می‌دونن و حق به جاتب از این ور مسلمون ها میگن اونا کافرن و باید کشته بشن و این میشه بنای ج نه گ

شما دنبال چیییی آقای فردوسی پور

هرکس از نظر خودش مورد ظلم واقع شده همینایی که الان مارو به ج... کشیدن هر دو طرف فکر میکنن مظلوم و حق ...

خب شاید بعضیا میدونن ظالمن اما ادعای مظلومیت می کنن تا ترحم دیگرانو بخرن

اگر آدم انصاف و عقل به خرج بده، میتونه اینو تشخیص بده. اسرائیل نزدیک یه قرنه داره مردم بیگناهو می کشه و آنقدر بیرحمن درحالیکه مردم غزه رو همه جوره محاصره کردن تا هیچ کمک غذایی و دارویی بهشون نرسه، از عمد دم مرز و جایی که میدونن بوش میره، کباب درست می کنند و مهمونی به پا می کنند تا مردم گرسنه و تشنه رو بیشتر عذاب بدن. مردمی که قسمت زیادیشون کودکان و زنان و غیرنظامیانن

حالا همین کشور به بهانه هایی حمله به ایرانو شروع کرده و تازه دارن تو رسانه ها مظلوم نمایی می کنن که آخ، مارو کشتن