2777
2789
عنوان

همچین شخصی برای ازدواج اوکیه

413 بازدید | 38 پست

ظاهرش خوب باشه ، خانوادش امروزی و بروز باشه، خودش کاری و با شخصیت و خوش تعارف باشه ،اما وضع مالیش خوب نباشه، محبت کنه و..

با دخترای فامیل خیلی گرم و صمیمی باشه( خودش میگه انقد صمیمیم شنا میریم رودخونه و پیش هم دراز میکشیم فیلم میبینیم و بازی و بگو بخندو...بعد با دوست دختر رفیقشم صمیمی و راحت باشن، مشتاق روابط دوستانه باشه مثلا میگه بریم تو جمع دوستاشو پارنتر دوستاش و دوستای پارنتر دوستاش،

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چون با همه بگو بخند داره دلیلی بر آدم خوب نبودنش نیست

اتفاقا خیلی هم خوبه

در آفریقا هر روز صبح آهویی از خواب بر می خیزد ک میداند باید سریع تر از یوز بدود تا شکار نشود و یوزی ک میداند باید سریع تر آهو بدود تا از گشنگی نمیرد، مهم این نیست آهو باشی یا یوز مهم این است با اولین اشعه آفتاب با تمام سرعت بدوی!

هوله 

کاربر آقا، نگران فردایت نباش خدای دیروز و امروز ، خدای فردا هم هست ما اولین بار است بندگی می‌کنیم ولی او سالهاست خدایی میکند💛 داستان تو هنوز تموم نشده! تو خواهی خندیددر جایی که قبلا گریه کرده بودی.             بخاطر نت شبانه بیدار میمونی بعد میایی استوری میزاری :'فکرش نمیزاره بخوابم'  مخابرات بزنه تو کمرت دروغگو 😒 هزینه هام واگعی و در آمدم کیکه😢   تو واقعاً فکر کردی قلبمو شکستی؟ قلب من گلس داره بیچاره🤪 از شیطان پرسیدن در طول هفته چیکار میکنی :گفتش دو روز امریکا درس میدم .؛ یه روزم انگلیس درس میدم ،چهار روزم میام ایران واسه ادامه تحصیل 😂        قطعا همه ایرانیا وقتی شامپو میزنن شیر آب رو نمیبندن و یه جاییشون رو میذارن زیر دوش که آب هدر نره😂😂طرف همیشه با دخترا حرف میزنه بعد میگه:من اجتماعی ام..😑تو جغرافیایی بدبخت😐همه جا شعبه داریبستن

زیاد خوب نیست انسان چرا باید شخصیت جوری باشه برن شنا با دخترای فامیل دراز بکشه 

این ازدواج آخرش طلاق 

چون میبینی دخترای فامیل که به قول خودشون صمیمی بهش پیام میدن و زنگ میزنن و میان خونتون بعد شما هم دعوا و … 

مگر اینکه اخلاقش عوض کنه 

در نهایت تصمیم با خودتون

«شاهی بدون کلاه» سوالی درمورد طلسم دعا و کارهایی ماورائه داشتین به صورت رایگان در خدمتم طایفه من را قجری ها با طلسم و سحر از بین بردند و الان به همه شما ها کمک میکنم