2777
2789

سلام بچه ها  من هفته ٦ لكه بيني داشتم رفتم دكتر سونو كرد فقط ساك ديده شد ١٥ روز ديگه سونو مجدد زده كسي مثل من اين شرايط رو داشته ؟خيلي نگرانم آخه من سالهاست منتظر بچه هستم😔 

براي حال خوب همديگه دعا كنيم 💚💚💚

عزیزم مشابه شما زیاد بودن که بعدا سونو دادن خوب بوده...جنین نبود اصلا؟

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هفته ٥ لكع بيني داشتم هيچي ديده نشد هفته ٩ رفتم همه چي كامل بود 

خداروشكر نگين جون مراقب خودت و ني ني نازت باشي من كه اين روزا رو دارم با نگراني سر ميكنم واسه منم دعا كن خبراي خوبي در انتظارم باشه 

براي حال خوب همديگه دعا كنيم 💚💚💚

مگه قراره تو هفته شش حاملگی چیزه دیگه ای به غیر از ساک حاملگی دیده بشه ؟ من ۶ هفته فقط ساک بود ۹ هفته قلبش تشکیل شد . لک بینی هم طبیعیه

تو به تحریک فلک فتنه دوران منی . من به تصدیق نظر محو تماشای توام
خداروشكر نگين جون مراقب خودت و ني ني نازت باشي من كه اين روزا رو دارم با نگراني سر ميكنم واسه م ...

ايشالله نگران نباش 

مردني كه اتفاقي باشه بخشي از طبيعيته من ميخوام انتخابي برات بميرم 😍😍😍😂

بله منم هفته ۶ رفتم فقط ساک خالی رو دیدن دکترم گفت هفته ۱۰ بیا واسه قلبش الان زوده هنوز جنین دیده نمیشه البته باسونوی واژینال دیده میشه ولی چه کاریه منتظر باش حتما جنینت رو میبینی 

وقتی پدری از دنیامیرود تکه ای از روح فرزندش را باخودش به زیرخاک میبرد .خیلی دلتنگتم پدر😢