2777
2789
عنوان

بیایین یه تاپیک باحال

102 بازدید | 22 پست

سلام 

از حالگیری ها و جواب های دندان شکنی که دادید

یا کسی رو سرجاش نشوندید که حقش بوده بگید حال کنیم یکم.

مثلا یکی از اطرافیان ما دختر مجرد با دوست پسرش بیرون رفته پسره نامرد ۳نفرو باخودش اورده و به بدترین شکل...

دختره رفته به باباش و۴تا عموهاش گفته اونام نقشه ریختن تواپارتمان باپسره پدرش در اوردن پسره حتی جرعت شکایتم نکرده جوری که گریه میکرده و ضجه میزده

یبار یکی تو جمع مسخره کرد

گفتم چی گفتی؟

دوباره تکرار کرد دیگه کسی ملحش نزاشت

خوب خار شد

در آفریقا هر روز صبح آهویی از خواب بر می خیزد ک میداند باید سریع تر از یوز بدود تا شکار نشود و یوزی ک میداند باید سریع تر آهو بدود تا از گشنگی نمیرد، مهم این نیست آهو باشی یا یوز مهم این است با اولین اشعه آفتاب با تمام سرعت بدوی!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه دفعه بیرون بودیم یه پسره از فامیلامون تو جمع برگشت گفت انقد بدم میاد مردم به خونه هاشون پرده میزنن نمیشه دید زد

همچین باافتخار گفت

یهو گفتم خونه خودتون چرا پرده دارید پس

افتاد به تته پته اصلا نفهمید چی جواب بده😂

من معمولا لفظی بوده یه مشکل پیش اومد تو مدرسه که یکی از پرسنل اداره بهم گفت به درک که دانشگاه قبول شدی انگار شاخ غول شکونده عصبی شدم گفتم خودت به درک قبافت به درک مگه ما مسخره دهن شماییم هرچی لیاقت خودته به بقیه بگی 

هررررچی مشاور مدرسه گفت معذرت خواهی کن گفتم منو ببری پیشش بخدا فحشش میدم خودتون میدونین😂کلا ول کردم برگشتم خونه

خیلی پیش میاد که طرفو بترکونم الان یادم نیست

یدونه دخترعمم دارم خیلی حسوده هرچی بخرم کپیشو میخره بعد من کلا محلش نمیدم هیچ جا هم باهاش نمیرم و جایی نمیبرمش تو جمع دخترونه نشسته بوده پشت سرم گفته که فلانی نمی‌دونست کافه چیه من بردمش 

یکی از حاضرین جمع برام موضوعو گفت منم قشنگ تو یه جمع دوبرابر بزرگتر برگشتم گفتم فلانی تو که انقدر سرت تو زندگی منه و کل زندگیتو ازم کپی میکنی

دقیقا کدوم طویله تورو دنبال خودم راه انداختم بردم که چنین زری زدی 

رنگش پرید و هیچیییی نگفت گریه کرد پاشد رفت

اخ دلم خنک شد