2777
2789
عنوان

واقعا نمیدونم چی بگم

72 بازدید | 9 پست

دوسال کنکور داشتم فقط درس میخوندم امسالم قراره پشت کنکور بمونم تو این مدت منو هیچ باشگاهی ثبت نام نکردن هیچ تحرکی نداشتم وزنم خیلی بالا رفت

امروز صبح مامانم گیر داده بود برو روی ترازو من نمیخواستم برم میدونستم وزنم بالا رفته ولی هی میگفت برو(اینم بگم مامانم کلا آدمیه که تو همه چیز خودشو با دیگران رقابت میده حتی وزن)خلاصه منو بزور فرستاد دید من ۶۸ کیلوام اومد شروع کرد گفت که من دختر بودم وزنم انقدر زیاد نبود مگه میشه دختر انقدر وزنش بالا بره بعدم هی الکی می‌خندید اومد گفت خیلی بهت سرویس دادم اینطوری شدی خیلی بهت خوش گذشته

بهش گفتم این موضوع برای کسایی که پشت کنکورن یا کنکور دارن طبیعیه تو لابد اونقدر درگیر درس نبودی که اینو تجربه نکردی گفت حداقل من معدل دیپلمم مثل تو ۱۶ نبود‌‌..

واقعا نمیدونم چی بگم خیلی تو فشارم خیلی تو فشارم

اصلا احساس میکنم این آدم مادرم نیست دشمنمه

چند وقت پیش دستمو بریده بودم کلی خون رفت ازم دیگه هیچی نمیشنیدم فقط دیدم دورم کلی ادمه تو اون وضعیت دیدم مامانم داره فقط نگام میکنه تازه یکی دو ساعت بعدش برگشت گفت ازم عکس بگیر..

همه چی عالیههه،محشرههه،خدایا شکرت

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بهترین کار اینه ین رشته خوب قبول بشی شهر دیگه بری بجنگی برا هدفت بدون‌توجه ب دیگران خودتی و خودت

خیلی سخته..

چقدر تلاش کردم که امسال پزشکی بیارم ولی تموم برنامه ریزیم تموم هدفم بهم ریخت🥲💔

خیلی سخته..چقدر تلاش کردم که امسال پزشکی بیارم ولی تموم برنامه ریزیم تموم هدفم بهم ریخت🥲💔

هیچ چیز خوبی راحت بدست نمیاد 

حتی نفس کشیدن در نظر کار راحتیه وگرنه یکی از سخت ترین کاراس 

تا قبل از انجام همچی سخته بعد کنکور ک نفس گرفتی میگی اینم گذشت  زیاد سخت نبود دوباره چالش دیگه رو باید برم 

زندگی بازیه بستگی دارع خودت چطور پیش ببری 

برد و باخت این بازی دست تویه کاهلی کنی باختی نا امید باشی باختی 

ولی تلاش کنی و پروو باشی بردی دنیارو ( قدرت خودت و خدا رو دست کم نگیر )

ب شرایط الانت فکر نکن چون دائمی نیست و گذراس میگذرع 

ازش استفاده کن برا رسیدن ب شرایط ناب 

تا لحظه مرگ نا امید نشو 🍓🤍

عشــــAــــق🔗♥️

هیچ چیز خوبی راحت بدست نمیاد حتی نفس کشیدن در نظر کار راحتیه وگرنه یکی از سخت ترین کاراس تا قبل از ا ...

مرسی که انقدر بهم انگیزه دادی مهربون❤️🦋

تموم تلاشمو میکنم تا به هدفم برسم🫂🥲❤️