2777
2789
عنوان

رابطه ام با پسرا پیش نمیره

134 بازدید | 18 پست

پسرای معمولی و خوب یا نمی‌خوان یا برا یه روز می‌خوان اصلا تو چت محل نمیزارن به چند ساعت نکشیده دیگه جواب نمیدن یا بعد چند ساعت سین میکنن دلم می‌شکنه 

اما پسرای فوق العاده داغون ک عمرا قبول کنم اویزونن 

از نظر ظاهری خیلی خوشگلم تعریف از خود نباشه همه پسرا دهنشون آب میوفته ولی تلاش نمیکنن 

کلا یکم از پسرا فاصله بگیر درست میشه حتما نباید با یکی بود که

حوصله بحث کردن ندارم... تا اطلاع ثانوی، همه حق های جهان مال شما 🪐                                                             اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب من ۲۳سالمه تاحالا رل نداشتم کمبود عاطفی دارم چرا من دانشجو پزشکی خیلی جذاب از نظر همه باید پسرای زشت فقط منو بخوان؟خودم باید جلو برم اصلا تو چت چطور رفتار کنم فرار نکنن

حالا یکم خویشتنداری کن /=اینطوری که داری سریع پیش میری یهویی میری سمت دخترا /=

پست جدیدمو بخون من ۲۳سالمه تاحالا دستم به پسری نخورده چ برسه رل زدن از طرف خانوادم کمبود عاطفی دارم 

خیر سرم دانشجو پزشکیم هستن

پست جدیدمو بخون من ۲۳سالمه تاحالا دستم به پسری نخورده چ برسه رل زدن از طرف خانوادم کمبود عاطفی دارم ...

خوب دانشجوی پزشکیش چه ربطییییی دارههه به موضوع (:

ممکنه تلاش زیاد به موفقیت ختم نشه ؛ اما صددرصد به پشیمانی و حسرت ختم نمیشه

خب من ۲۳سالمه تاحالا رل نداشتم کمبود عاطفی دارم چرا من دانشجو پزشکی خیلی جذاب از نظر همه باید پسرای ...

اگر واقعا دانشجوی پزشکی هستی و درحال تحصیل ازت عاجزانه خواهش میکنم موقعیتتو فدای توجه به پسر نکن 

باور کن مثل چی پشیمون میشی بذار درست تموم شه آنقدر موقعیت خوب میاد سراغت که نگم برات 

ولی تو این وضعیت بخای با کسی باشی پسفردا درس و دانشگاه میذاری کنار چون انقد وابسته میشی که نمیتونی تمرکز کنی