2777
2789
عنوان

شک به همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 440 بازدید | 30 پست

به نظرم نگرانیت بی موردع 

من ده تا بانک حساب دارم که کارتشو گم کردم 

مثلا حساب حقوقم ده سالع کارتش گم شده 

اونم میبینی ماهی یک بار میزنع شاید پس انداز میکنع. میزنه به حسابی که در دسترسش نیست تا پس انداز بسع 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الانو نمیدونم، قبلا داشت ک لو رفت ، چند بار تو ماشینو گشتم چیزی ندیدم

نمیدونم این مردا دنبال چین واقعا ماهم بس که بخشیدیم دم در آوردن گلم نباید ساده ازش بگذری این دفعه اگه چیزی فهمیدی

نمیدونم این مردا دنبال چین واقعا ماهم بس که بخشیدیم دم در آوردن گلم نباید ساده ازش بگذری این دفعه اگ ...

واقعا ،، بخدا اینقدر از دیشب استرس گرفتم، بهشم گفتم سری قبل ک اگه ازت چیزی دیدم نمیمونم دیگه

اره جدی نگیره پس زنتم خیانت پیامی بکنه جدی نگیر

واسه زن موضوع فرق داره به نظرم بابا خیلی گیر میدید و حساسید

بقیه همه چیز از تقدیر بهشون رسید اما من حتی تقدیر هم از دربار غوث اعظم بهم رسید .منم ادنی غلام غوث اعظم .فقیرم بارگاه غوث اعظم. وسیله نیست ما را از دو عالم جز لطف و عطای غوث اعظم. غوث اعظم به من بی سر و سامان مدده قبله ایمان مدده کعبه دین مدده . امداد کن امداد کن از بند غم آزاد کن در دین و دنیا شاد کن یا غوث اعظم دستگیر.خاک بغدادت شود سرمه بیناییم پیر پیران مدده یا شه دستگیر مدده.غوث اعظم بنگر به حالم .الهی خیر گردانی به حق شاه جیلانی .🤲💚

نه عزیزم فعلا نگو اگه به گوشیش دسترسی داری ایرانسل من و همراه من رو چک کن ببین با کیا تماس میگیره و ...

چجوری میشه با ایرانسل من و همراه من فهمیدم با کیا تماس گرفته

الحمدلله ربِّ العالمین،خدایا تقدیر فرزندانم را زیبا بنویس و آنها رو خوشبخت و عاقبت بخیر بفرما تا من از ته دل بخندم.مهربان پروردگارم!مرا از جانب آنها مورد آزمایش قرار نده.و عاقبتِ تمامِ فرزندانِ این سرزمین را بخیر بفرما.آمین یارب العالمین.
واسه زن موضوع فرق داره به نظرم بابا خیلی گیر میدید و حساسید

برو بابا حوصله بحث با عقب مونده ها با افکار قاجاری ندارم خودشون هر غلطی بکنن ولی واسه زن فرق داره لیاقت امثال شما یه زن خیانتکاره که هر روز با یکی بخوابه 

چجوری میشه با ایرانسل من و همراه من فهمیدم با کیا تماس گرفته

همراه من رو نمیدونم ولی ایرانسل من یه جایی داره حساب من میزنی روش بعد وارد تاریخچه میشی بعدش جزئیات دو روز اخر هم تماسا هست هم پیام