سلام، من همسرم سابقه خیانت پیامی داره، الان ب کارت بانکی که. دستش نیست و چند باره پیگیرش شدم و میگه گم شده پول زده، یه پنج تومن برج ۲ و یه یک تومن دیروز ، نمیدونم بهش بگم یا ن و اینکه چجوری بگم که زیرش نزنه
واسه زن موضوع فرق داره به نظرم بابا خیلی گیر میدید و حساسید
بقیه همه چیز از تقدیر بهشون رسید اما من حتی تقدیر هم از دربار غوث اعظم بهم رسید .منم ادنی غلام غوث اعظم .فقیرم بارگاه غوث اعظم. وسیله نیست ما را از دو عالم جز لطف و عطای غوث اعظم. غوث اعظم به من بی سر و سامان مدده قبله ایمان مدده کعبه دین مدده . امداد کن امداد کن از بند غم آزاد کن در دین و دنیا شاد کن یا غوث اعظم دستگیر.خاک بغدادت شود سرمه بیناییم پیر پیران مدده یا شه دستگیر مدده.غوث اعظم بنگر به حالم .الهی خیر گردانی به حق شاه جیلانی .🤲💚
نه عزیزم فعلا نگو اگه به گوشیش دسترسی داری ایرانسل من و همراه من رو چک کن ببین با کیا تماس میگیره و ...
چجوری میشه با ایرانسل من و همراه من فهمیدم با کیا تماس گرفته
الحمدلله ربِّ العالمین،خدایا تقدیر فرزندانم را زیبا بنویس و آنها رو خوشبخت و عاقبت بخیر بفرما تا من از ته دل بخندم.مهربان پروردگارم!مرا از جانب آنها مورد آزمایش قرار نده.و عاقبتِ تمامِ فرزندانِ این سرزمین را بخیر بفرما.آمین یارب العالمین.
واسه زن موضوع فرق داره به نظرم بابا خیلی گیر میدید و حساسید
برو بابا حوصله بحث با عقب مونده ها با افکار قاجاری ندارم خودشون هر غلطی بکنن ولی واسه زن فرق داره لیاقت امثال شما یه زن خیانتکاره که هر روز با یکی بخوابه