2777
2789

جدیدا برای شما درست شده؟ مال من درست شده میخواستم کار های ریجسترشو انجام بدم فعلا گذاشتم رو 3gبرام جوابه   بنظرتون پرش انتن  دوباره میاد یا همینجوری میمونه

من دو سه ما با نت LTE داشتم فوق العاده بود حتی جاهایی که میرفتم بقیه انتن نداشتن باز من داشتم

ولی الان یه ماهه قطع شده رو 3G گزاشتم 

هی میره 

منم با گوشی دیگه سیم کارت اینا میزارم

و من خدا را دارم🧿…

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دو سه ما با نت LTE داشتم فوق العاده بود حتی جاهایی که میرفتم بقیه انتن نداشتن باز من داشتمولی الا ...

نتLteزیاد برام هم نیست  3gهم کافیه   نمیدونم  من تازه گوشیمو عوض کردم روز اول سیم انداختم اس ام اس همتا امد ک امروز مهلتش تمومه بعد چند ساعت انتنش رفت دوباره با هزار تا روش اوردم گذاشتم رو 3g  از حالت اتومات هم در اوردم فهلا اذیت نکرده

اره اوکیهولی جایی بری که آنتن برهیا برقا رفتنیقطع میشه

امروز چند باری سیم دراوردم دوباره انداختم یا کلا انتن منطقه رفت ولی دوباره امد نمیدونم راستش  قراره بود این هفته ۳۰ تومن گمرکیشو بدم ریجسترش اوکی بشه فعلا دست نگه داشتم