2777
2789
عنوان

باردارا چیکار میکنید توی این وضعیت روحیه اتون چطوره

| مشاهده متن کامل بحث + 416 بازدید | 41 پست
انشالله گلم

💙💙

خدااا جونم عاااشقتم تو بودی که تو بدترین شرایطم کنارم بودی خودت میدونی دیوونه وار عاااشقتم اسم قشنگتو روی دستم تتو کردم تا وجودتو در خودم بیشتر از همیشه احساس کنم 😘🥰🧡

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من فقط به این فکر می کنم اگه جنگ بدتر شد و قرار بود بمیرم با بچه ام بمیرم و ترجیحا قبل به دنیا اومدن ...

خدانکنه عزیزم 

مردن که همه میمیریم اول و اخر

من فقط میترسم آواره بشیم خخخخ

من 19 هفتمیه تمرین هس کمک میکنه مدل نشستن توالت ایرانی راه برو خودم تصميم م سزارین

بسلامتی عزیزم

من میترسم از سزارین کمخونی شدید هم دارم کلا میترسم از جراحی

پشیمونی الان؟راستی زایمان طبیعی چطوره؟من عقب انداختم جلوگیری نداشتم این چند وقته فکر کنم حاملم

نبابا چرا پشیمون باشم 

زایمان طبیعی دردناکه خیلی ولی خوبیش اینه درد میگیره ول میکنه و قابل تحمله و برای بد هرکسی یجوریه نمیدونم من که باهاش اوکیم مشکلی برام پیش نیومد سر دخترم