2777
2789
عنوان

نامزدم گوشیو روم قطع کرد بعد

207 بازدید | 13 پست

چون داییم تازه فوت شده عید غدیر نمیخاستم برم بعد نامزدم(عقدیم) اصرار کرد برم اونم با دعوا اخرشم گفت ایندفعه بیا دیگه نمیارمت بعد گفته بود میخاد توپایی انجام بده نذاشتم عصبانی شد گفت تو خونه باهام حرف نزن بعد حالا چند روز پیش زنگ زده مسخرم میکنه میگه بیام دنبالت گفتم من خرم اگه باز بیام پیشت بعد گوشیو قطع کرد چند بار زنگ زدم تماسمو رد کرد بعدش گفت چرا اونطورمیگی وقتی قراه بیای، گفتم به خودم گفتم به تو نگفتم که چرا تماسمو رد میکنی قهر کردم الان چند روزه حرف نمیزنیم اصلا براش مهم نیست انگار راحت شده از دستم😔

امروز اصلا نه زنگ زده نه یدونه پیام هیچی🤕

بگین تقصیر کیه☹️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو هر دعوایی دنبال مقصر بودی بدون خودتی چون بعضی جاها باید کوتاه بیای بعضی جاها باید بری حتی بدت بیا ...

وقتی براش مهم نیستم برای چی برم

هروقت برم عین دخترا قهر میکنه زهرمار میکنه

وقتی براش مهم نیستم برای چی برمهروقت برم عین دخترا قهر میکنه زهرمار میکنه

بیشتر مرد ها اینجوری هستن 

خیلی به رفتار تو بستگی داره بجا نرفتن هربار از هر رفتارش ناراحت میشی قشنگ صحبت کن بگو باید درست بشه اصلاح بشه بنظرم خیلی بتونه کمکت کنه 

بیشتر مرد ها اینجوری هستن خیلی به رفتار تو بستگی داره بجا نرفتن هربار از هر رفتارش ناراحت میشی قشنگ ...

میگم ولی گوش نمیده

الانم انگار نه انگار یه سراغی از من نمیگیره

چندسالشهبقول خودت توپایی چرا نمیذاری انجام یده خب ازدواج کردی چیکار

ولش اونو

الان شب بخیر گفت بدون هیچ حرفی

منم بگم یا نه

از صبح معلوم نیستکدوم گوریه یه زنگ نزده بعد الان میگه شب بخیر😢😔

ولش اونوالان شب بخیر گفت بدون هیچ حرفیمنم بگم یا نهاز صبح معلوم نیستکدوم گوریه یه زنگ نزده بعد الان ...

همین رو ک میگی ولش باعث این رفتار اونه

مهم ترین چیز واسه  مردا همینه

خیلی بچه ای حیرونم چرا تورو شوهر دادن

اره بگو