2777
2789
عنوان

یکی دوسم داشت ولی رفت زندان دیگه

326 بازدید | 17 پست

یکی دوسم  داشت خیلی همه کار برام می‌کرد میگفتم بمیر میمرد   آدم خیلی خوبی بود در حد وضع مالی خانوادم نبود و خانوادش خیلی پایین‌تر بودن  و شغلش پیمانکاری بود  مشکلی براش پیش اومد با صاحب ملک تحویل نداده بود رفت زندان   فقط اسمش میدونم میشه پیداش کرد؟نمیدونم آزاد شد یا ن  بهم زنگ میزد از زندان ولی من با یکی دیگه بودم میومد پشت خطیم قطعش میکردم

فقط مامانم👩‍👧فرشته زميني

بیخیال ولش کن دیگه 

با اسلحه آمریکایی کشته میشویم، با جنگ های آمریکایی آواره میشویم، با تحریم های آمریکا فقیر میشویم، و آمریکا نگران حقوق بشر ماست نگران آینده بچه های ماست و نگران آزادی های ماست خرهای مزرعه هم باور دارند آمریکا خیرخواه ماست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اومده باشه بیرون بت بخواد زنگ میزنه 

فک میکنی تورو انتخاب میکنه؟ مرد متاهل و میگم.. فک. میکنی تهش باتو می مونه؟ نه دوست عزیز اون اگ مجبور به انتخاب بشه زن و بچش و انتخاب میکنه حتی اگه الان برات خرج میکنه وقت میزاره و ب ظاهر نشون میده ک عاشقته جاش برسه زن و بچش و انتخاب میکنه شاید الان بگی نه اما روزی میرسه ک بخاطره دلایل پوچ تورو ول میکنه و میره سمت خونوادش اونوقت تو می مونی کلی چرا و حسرت و قرص اعصاب و قلبی شکسته... پس نکن لطفا عاشق متاهل نشو دوستم ضربه خورد نمیخام کسی این غم و تجربه کنه.. 

میخواستی چرا از اول اذیتش کردی باید همون موقع پیگیرش میشدی ولش کن دیگ الان 

شده تنهاترین بشی؟بیشترین فشارو همه بیارن رو تو؟ حالت جوری بشه که انگار همه حالتو می‌فهمن ولی براشون مهم نیست؟ یا حس میکنی فقط تو یه چیزیایی رو میفهمی یا یه چیزایی برات مهم هس که بقیه نیست و نمیفهمن؟ تبریک میکنم تو دوست منی❤
میخواستی چرا از اول اذیتش کردی باید همون موقع پیگیرش میشدی ولش کن دیگ الان

خب فک کنم اون واقعا خوب بود و دوس داشتنش واقعی بود هیچکس مثل اون دوسم نداشت دلم براش میسوزه دوس داشتم بدونم حداقل آزاد شده مظلوم و خوب بود یوقتایی زنگ میزد ریجکتش  میکردم از زندان که میزد یادم میاد دلم میسوزه 

فقط مامانم👩‍👧فرشته زميني
مگه چیکار کرده بود انداختش زندان ، صاحب کار

نمیدونم دقیق این پیمانکار بود بعد نمیدونم زمین از زنه بود یا پول ساخت بهش داده بود  خلاصه تحویل نداده بود  واحد ..  دیگه انداختنش زندان . الان دوس دارم بدونم میتونم بفهمم آزاد شده یا ن؟ شماره ام اون یکی سوخته که داشت 

فقط مامانم👩‍👧فرشته زميني