2777
2789
عنوان

آینده برادرم راهنمایی کنید

178 بازدید | 15 پست

همیشه منتظر بودم داداشم بگه میخوام ازدواج کنم خیلی دوسش داریم و آیندش خیلی برامون مهمه تا اینکه یمدت متوجه شدیم که از دختر پسرعموم خوشش میاد و اینجا بود ک خشکم زد آخه چرا اون؟ 
خانواده درستی نیستن زن پسرعموم از اون سلیطه هاست و از لحاظ اخلاقی هم خیلی مورد داره از اوناست ک یکبار ببینی متوجه ذات پلیدش میشی از وقتی فهمیدم خیلی ناراحتم. به داداشم گفتم مگه فراموش کردی اونا چجور خونواده ای هستن داداشم میگه آره میدونم مامانش فلانه اما مگه دخترش هم حتما مثل مامانشه؟ بخدا دخترش هم مثل مادرشه ما خونمون نزدیکه بیشتر وقتا میبینیم همو خونه پدرم و اصلا خوشم از دختره نیومد از اوناست ک فقط ادا درمیاره و میخواد خودشو خوب جلوه بده حتی پسرداییم ب دخترداییم گفته ک فلانی(دخترپسرعموم) همش پیام میداد بهم و خیلی پرروعه دختر داییم هم بمن گفت و خلاصه حرفای خوبی پشت سرش نمیگن بخدا فکر نکنید تهمته و ممکنه حرفای پشت سرش دروغ باشه. بیچاره پسرعموم هم خیلی عذاب کشید بخاطر زنش
 من از خدامه داداشم ازدواج کنه خوشبخت بشه اما با یه دختر خوب ک خانواده درستی داشته باشه

داداشم گفته من یمدت باهاش درارتباطم تا شناخت کافی بدست بیارم اما این دختره با مادر پلیدش میتونن داداشمو دور بزنن و داداشم خامشون بشه

راهنمایی کنید چطوری داداشمو قانع کنم ک اون مناسب تو نیست.؟ نمیخوام داداشم ناراحت بشه از دستم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

داداشم اول میگفت خانواده درستی نیستن بخاطر مادرشون اما دختره خودش ب برادرم پیشنهاد داد و برادرم هم بهش گفته باید بیشتر بشناسیم همو  و حتی یجورایی بهش فهمونده ک از مادرت خوشم نمیاد 

اینارو داداشم بهم گفت

یعنی شما فک میکنی یه مرد ۳۲ ساله متوجه نیست که ملاک هایی که میخواد در مورد همسر اینده اش و یه خانومی داره یا نه؟

شاید یه چیزی از نظر شما بدی به حساب میاد که برادرتون چندان هم جز خطوط قرمزش حسابش نمیکنه به نظرم با توجه به سن برادرتون دخالت شما نتیجه ام اگه داشته باشه کار درستی نیست ابدا 

متاهلم و درخواست از سمت اقایون و گزارش میزنم 😐چه حرفی اخه با شما دارم من درخواست ندین لطفا  

سلام 

کاری از دستت برنمی‌آید متاسفانه باید طوری رفتار نکنی که گارد بگیره چون در این مواقع عقل کنار می‌ره و قلب تصمیم گیری می‌کنه بچه که نیست برادر تون اگه برادر یا هم جنس خودش بهش بگه دیدم که این وسط مادر ها خواهر ها شدن آش نخورده دهم سوخته

ببین بهش بگو بچه بیشتر پیرو مادرشه نه پدر

مادر بیشتر تو تربیت دخالت داره پدر که همش سرکاره

دیکه نهایتش ازش بخواه قبلش چند جلسه مشاور برن که بعد ازدواج نمیشه کاریش کرد مهریه هم باید بده ازدواج الکی نیست 

اونجا که مولانا میگه:  هرکس بد ما به خلق گوید ما چهره ز غم نمی خراشیم، ما خوبی او به خلق گوییم؛  تا هر دو‌ دروغ گفته باشیم

یعنی شما فک میکنی یه مرد ۳۲ ساله متوجه نیست که ملاک هایی که میخواد در مورد همسر اینده اش و یه خانومی ...

شما ندیدی کسی فریب بخوره؟ گول خوردن فقط مال کم سن و سالاست؟ من دخالت زیادی نمیکنم فقط گفتم اینجا هم مطرح کنم دوستانی ک تجربه دارن راهکار بدن ب هیچ وجه نمیخوام داداشم ناراحت کنم

شما ندیدی کسی فریب بخوره؟ گول خوردن فقط مال کم سن و سالاست؟ من دخالت زیادی نمیکنم فقط گفتم اینجا هم ...

من حقیقتا باور نمیکنم ادمهای بالغ فریب کسی جز خودشون و بخورن و ادمیزادم از دست خودش نمیتونی نجات بدی 

متاهلم و درخواست از سمت اقایون و گزارش میزنم 😐چه حرفی اخه با شما دارم من درخواست ندین لطفا