2777
2789

دکمش میزنم

وا زنه مگه

مرد مگه قهر میکنه

آریایی🦁 https://abzarek.ir/service-p/msg/2196109                                                                        ناشناسم   ✨️                 من شک دارم به شادیای شما 🗣             

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بستگی داره علت قهر چی باشه و رفتار که باعث بروز ناراحتی شده از سمت کی باشه اینجوری نباشه شما یه کاری کنید فکر کنی واست مسخره هست ولی شاید برای شخص مقابل واقعا مهم باشه مثلا یه چیز ساده بخوام مثال بزنم مثل گوز

فاصله میگیرم جواب نمیده دوباره میاد دوباره بحث پیش میاد دوباره میره

چرخه‌ی معیوب 

اینقدر قابل پیش‌بینیه همه چیز

شما خودت باید قاطعانه تصمیم بگیری و رفتار کنی تا یکبار برای همیشه از این سیکل مسموم بیاید بیرون

خداوندا مرا آن ده که آن بیست!  👌 😁            
بستگی داره علت قهر چی باشه و رفتار که باعث بروز ناراحتی شده از سمت کی باشه اینجوری نباشه شما یه کاری ...

هیچی من خواهرم حرف میزدم حدود ی ساعت حرف زده بودین از همون موقع پیام داده دیده من جواب ندادم تماس گرفت اومد پشت خط گفت با کی حرف میزدی؟گفتم خواهرم میگه حتما پسر بوده۰🥲🫥شکاکه