2777
2789
خانواده انتخابیهمسایه دوست داشتنی منزیبای حقیقیاهریمن من،ملودرام،قصر تسخیر شده،پسران برتراز گل،باغ ز ...

نسل خورشید...

کیمیای روح ...

🫠

تمامِ‌این‌مدت‌ماتِ‌چهره‌ات‌بوده‌ام و پیوسته‌ازخودم‌می‌پرسیدم آیافردِ دیگری‌می‌تواندچِنین‌باشد؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالا فیلم هم پیدا کردیم از کجا دانلود کنیم؟؟

تماشا آپارات گپ فیلم  فیلیمو فیلو 👀😅

🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋................... آدما عوض نمیشن فقط هویت اصلیشون فاش میشه.... try and fail but don't fail to try.......................... با هرکی مثل خودش................................................

اگه با قتل و... کنار میای ...

موش 

یه چی دیگه بود  یادم نیس اسمش...همسایه هایی از جهنم یه همچین چیزی بود اونم قشنگ بود

سگ های شکاری خیلیییی خوب بود با این که بکش بکش تبود 

وینچنزو ام بکش بکش نبود بازم 

گابلین و روباه نه دم ۱ و ۲ تقریبا رمانتیکن 

تمامِ‌این‌مدت‌ماتِ‌چهره‌ات‌بوده‌ام و پیوسته‌ازخودم‌می‌پرسیدم آیافردِ دیگری‌می‌تواندچِنین‌باشد؟

تلگرام

مگه وصله؟ 

🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋................... آدما عوض نمیشن فقط هویت اصلیشون فاش میشه.... try and fail but don't fail to try.......................... با هرکی مثل خودش................................................

حالا اسمشو بگو

The invisible man 

خیلی قشنگه ولی بکش بکشه

یکی هم هست abduction .یکم اعصاب خوردی داره ولی تهش قشنگه

یکی دیگم peppermint  اون محشرههه ژانرش اکشن

وَ خدا دردِم گرونَه 🥀 دنیا 2 مشکل بزرگ داره.شک زیاد باهوش ها و اعتماد به نفس زیاد احمق ها!  من برده داری را بر انداختم به بدبختی آنان پایان بخشیدم. فرمان دادم که همه مردم در پرستش خدای خود آزاد باشند و آنان را نیازارند #کوروش بزرگ وقتی تاپیک میزنم سوالمو با سوال جواب ندید ممنون