2777
2789
عنوان

خواب گنبد طلایی حرم

186 بازدید | 23 پست

سلام رفقا.من یه پسری رو خیلی میخوام.پسر خوبی هستن ایشون ولی مذهبی نیستن.شرایط هم جور شده که بش برسم..ولی یکم باید صبور باشم.از امام رضا هم خیلی خواستم که تو این حاجت روایی کمکم کنه،حتی چله ایه ۸۰ سوره اسرا گرفتم تو عید که ببینم حاجت روا میشم و من و این اقا بهم میرسیم یا نه.

من خواب حرم امام رضا رو یک دفعه دیدم و حالا چند تا خواب با جلوه و درون مایه مذهبی.حتی خواب صادقه هم زیاد میبینم.

امروز صبح قبل از اینکه از خواب بیدار بشم دیدم که همین اقا پسر(اصلا مذهبی نیستن)یک عکسی اومد کنار گنبد طلا امام رضا گرفت،بهد انداخت تو پروف تلگرامش.عکس اینطور بود که ایشون بود کنار گنبد طلا و یک گلدسته.بعد من تو دلم گفتم چقدر خوب که حداقل امام رضا رو قبول داری.بعدش از خواب بیدار شدم.

حالا میشه شما دوستان بگین که تعبیرش چیه؟

من از این خواب ها با درون مایه مذهبی گهگداری میبینم.واقعا امام رضا روقبول دارم،یعنی تا الان منو دست خالی برنگردونده.حالا به نظرتون حاجت رواییه؟

من ک انقد خواب حرم امام رضا و گنبدو گلدستشو دیدم ک دیگه از حفظم،ان شا..ک حاجت روا بشی

خیلی ممنون.شما حاجت روا شدن با این خوابایی که می بینین؟یعنی حاجتی داشتین که امام رضا بده؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تعبیرو که نمیدونمولی بعداز ظهری دلم گرف رفتم حرم عکس تازه از حرم ببین و خوابتو به ف*ال نیک بگیر🌝

به چه عالی🫶💗🩵خیلی مچکرم عزیزم💓💘امام رضا برات بسازه😇🤩

خیلی ممنون.شما حاجت روا شدن با این خوابایی که می بینین؟یعنی حاجتی داشتین که امام رضا بده؟

تا الان ک نه ،ان شا...خودش کمکم کنه تو حاجت رواییم

یه صلوات میفرستی ب نیت حاجت رواییم🥲🤍

سقاخونه رو دیدی دارالحجه رم ببین🌝💗.

باورت میشه با اینکه مشهد زندگی میکنم،بیشتر جاهای حرم رو نمیشناسم💔ممنون از عکسای خوشگلت.دوست دارم یک روز بیام حرم صبح تا شب،همه جاشو بگردم.ولی وقت ندارم😵‍💫💔

باورت میشه با اینکه مشهد زندگی میکنم،بیشتر جاهای حرم رو نمیشناسم💔ممنون از عکسای خوشگلت.دوست دارم یک ...

عزیزم کارش ۲ ساعته بگردی همه رو یاد میگیری و میشناسی

منم امروز خیلی جاهای جدید کشف کردم با وجود مشهدی بودنم😂💗

ای که خاکِ اَقدامِ تو ؛ سرمه‌ی چشمِ من💗. | اللّٰھُمَ‌عجلْ‌لِّوَلیڪَ‌الفࢪَج♥🌿.

عزیزم برای حاجت رواییت چیکار کردی؟

حاجت روایی همین قضیه که تو این تاپیک گفتم؟قبل عید تا روز ۱۹ فرودین به مدت ۴۰ روز،۱۰۰بار آیه ۸۰ سوره اسرا رو خوندم که مجربه.با وضو بخون ولی من بدون وضو خوندم.میگن امام زمان رو تو خواب میبینی،یا یک نشونه ای میبینی و این حرفا.ولی من ندیدم اونجور که دلم میخواست.برای همین خواب امروز صبح مو رو به ف ال نیک گرفتم😂

تو تاپیک قبلم توضیح دادم چه جوریه.تو نتم بزنی میاره.