2821
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

خانم ها

هر کس خواست بهم اطلاع بده تا براش قرآن بخونم.در تاپیک های خودم و یا دیگر دوستان میتونید بگید.🙏🏻🌹دانشجوی حقوق.🤍خدایا قرار ده، بی‌نیازی را در روح و روانم و یقین را در دلم و اخلاص را در عملم و نور را در دیده‌ام و بصیرت را در دینم و مرا به اعضایم بهره‌مند کن و گوش و چشمم را دو وارث من گردان و مرا بر آن‌که به من ستم روا داشته پیروز کن و در رابطه با او انتقام و هدفم را نشانم ده و چشمم را بدین سبب روشن گردان.خدایا گرفتاری‌ام را برطرف کن و زشتی‌ام را بپوشان و خطایم را بیامرز و شیطانم را بران و بدهکاری‌ام را ادا کن و برایم معبودا در آخرت و دنیا درجه‌ای برتر قرار ده.(بخشی از دعای عرفه)

اصولا مردها تو فاز جزییات نیستن که بخوان حسودی کنناما اما مرد حسود هزاران بار بدتر از زن حسوده

مردها اصلا حسادت تو کارشون نیس خدایی خیلی کم پیش میاد اونم بچه سن

متاسفانه بیشتر زنانولی اقایون اگه بخوان حسادت کنند بد حسادت میکناااااااجوری زیر ابت رو میزنن که ندون ...

من که ندیدم تو جمعمون کسی زیرآب بزنه به خاطر حسادت.مثلا چرا فلانی پولداره ماشین گرفته خونه گرفته.فقط تو بچگی سر نمره درسا بعضی وقتا حسودیمون میشد

زن ها و دختر ها نسبت به هم خشن تر و بی رحم ترن 

رفاقت و دوستی های پسرونه رو ندیدی؟ 

البته که فارغ از همه اینا؛ نمیتونیم برای همه ی خانم ها و آقایون حکم صادر کنیم.‌ 

ممنون میشم لایک نکنید و آقایون هم در خواست دوستی ندن🪳🌷