2777
2789
حرفی در این نکته ی شما نیست،، ولی عرضم اینه حداقل اسمه ماشین که میذارین مدله بهتر یا خارجیشو بذارین ...

شما فکر میکنید در آینده این گاری های غیر استاندارد جایگاه ابدی دارن؟ من دارم در مورد اسم یه کوه دایمی صحبت میکنم نه اسم یه وسیله موقتی

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

صبی یعنی چی؟ دختر بود؟

اسی جدی 

دیار و دیاکو خیلی جالبه و وایب خوب میده 

باز هر چی خودت دوست داری ،ایشالا تو راهیت سالم باشه ❤️

کاربری دست ۱۲۴ نفر. 😝😆 🔸️کاربر خانم🔸️ 🦋 گر نگه دار من آنست که من میدانم. شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد🦋

اسی جان فارغ از شوخی دنا خیلی اسم قشنگیه و نمی دونم چرا دوستان شوخی میکنن ولی اسم دختره نه پسر .‌

سورنا رو دوست نداری؟؟؟ 

خیلی شخصیت بزرگی هست و واقعا اصیل و ایرانی

شما فکر میکنید در آینده این گاری های غیر استاندارد جایگاه ابدی دارن؟ من دارم در مورد اسم یه کوه دایم ...

جدای از شوخی که متوجهش نشدین ولی اسم کوه باب نیست اصلا بنظرم

یه اسمی بذار رفت مدرسه بچه ها مسخرش نکنن

فراوانی این اسم  زیاده تو ثبت احوال ... الان با جنبه دیگه ای از این اسم مواجه شدم...فقط مشکلم این بود ک میگفتن اسم دخترونه اس بیشتر...الان میبینم ک اصلا کسی با این ک اسم یه کوه اسم کوتاه ساده اس،، تو تلفظ خارجی هم معانی قشنگی داره....کاری ندارن. گیر دادن ک اسم ماشینه