2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اسی جدی دیار و دیاکو خیلی جالبه و وایب خوب میده باز هر چی خودت دوست داری ،ایشالا تو راهیت سالم باشه ...

خودم دیار میپسندم..ولی یکم رمانتیکه بنظرم..ب خانواده ما نمیاد😆ولی انصافا اسم قشنگ و پر معنی داره

خودم دیار میپسندم..ولی یکم رمانتیکه بنظرم..ب خانواده ما نمیاد😆ولی انصافا اسم قشنگ و پر معنی داره

اره دیار هم شیکه هم معنیش قشنگه هم خوش آهنگه 

دلم ررررفت🤤🤤😂😂🤣

کاربری دست ۱۲۴ نفر. 😝😆 🔸️کاربر خانم🔸️ 🦋 گر نگه دار من آنست که من میدانم. شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد🦋

خو بزار البرز 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

برای پسر خیلی دوست ندارم 

شاید حالا پسر بچه کوچولو این اسم براش گوگولی بشه ولی خب نمیتونم تصور کنم یه مرده سی ساله با یه من ریش اسمش دنا باشه

چشمام خیلی وقتی گریه نمی کنند ،شاید خودشون هم می دونند بار دیگه بخوان زاری کنند بجا اشک ازشون خون میچکه.نظر مخالف ریپلای نکنه با تشکر
آخه میخاییم با د باشه

دانیال 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏