2777
2789

اینا الکیه 

باید خدادای مهره ی مار داشته باشی😂

لطفاً اگه امضامو میبینی 3 تا صلوات واسه قبول شدنم تو رشته مورد علاقم بفرست ممنوووونم عسلم🥺❤️.                    «علم اگر اشتباه کند، اشتباهش را خواهد پذیرفت اما مذهبیون شما را میکشند تا ثابت کنند دین هرگز اشتباه نمی کند!!! -سخنی از برتراند راسل🌱❤️‍🔥

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولی جدی 

توروخدا با این دعاها کاری رو از پیش نبرین حالا هر کاری 

شیاطین و جن هارو وارد زندگیتون میکنید تاثیر منفی خیلی داره همون‌جوری که کارتون رو حل میکنن بدترشم میکنن در عوض چیزی که میدن چیزیم میگیرن تا وقتی خدا هست اینا چه کارن 

لطفاً اگه امضامو میبینی 3 تا صلوات واسه قبول شدنم تو رشته مورد علاقم بفرست ممنوووونم عسلم🥺❤️.                    «علم اگر اشتباه کند، اشتباهش را خواهد پذیرفت اما مذهبیون شما را میکشند تا ثابت کنند دین هرگز اشتباه نمی کند!!! -سخنی از برتراند راسل🌱❤️‍🔥

يه بار ويديو ديدم تو يوتيوب میگه اگه خدارو با یقین دعا کنید که فلانی رو بهم بده من بهت یقین دارم میگ ...

خیلی وقتا هم نمیشه و اکثرا میگن تو تقدیرت نبوده. حس میکنم جادو و دعانویسی و اینا یه جور دست بردن تو تقدیره. 

خیلی وقتا هم نمیشه و اکثرا میگن تو تقدیرت نبوده. حس میکنم جادو و دعانویسی و اینا یه جور دست بردن تو ...

دعا گرفتن مثل این میمونه حتی که تسخیر کردن باهات حرف میزنه و زندگی میکنه فقط در جسم کراشته اگه هم دعا به هر. دلیلی باطل بشه عشقتون هم تموم میشه سعی کن با یه روشای دیگه ای بدستش بیاری