2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به حرف اینایی که میگن ازدواج سنتی گوش نده

ازدواج سنتی کلا ۵٪ شده

ادم خوب از هر مکان و زمان مناسبی فقط مهمه که خوب باشه 

از قبل هم شناخت داشته باشین که عالیه

این پسرایی هم که پیشنهاد رابطه و خونه میدن کلا رد کن چون ادم درستی نیستن

@Fee_accessorryبه زودی افتتاحش میکنم با فالو کردنت به رشد پیج کوچولوم خیلی کمک میکنی دوسته من❤️۲۶/بهمن ماه/ ۱۴۰۳___بالاخره افتتاحش کردم۲۸/بهمن ماه/۱۴۰۳____امید به خدا تیکر بعدی ۵۰۰ تا فالوور گرفته باشم🥹

اگه نتونه سنتی ازدواج کنه وسنش بره بالا چی

باید راه های ازدواج سنتی و بره نه اینکه بشینه منتظر به در و دیوار نگاه کنه مثلا بره روضه ها کلاس خیاطی آرایشگری چمیدونم اینا مثلا چون تمام پسرها در رابطه دوستی دنبال عشق و حال بدون مسئولیت هستن و فقط خودش رو عذاب میده با احساس ترد شدگی که پیدا میکنه

خب پسرا بخاطر رابطه کلا با دخترا دوست میشن

آرام باش عزیز من آرام باش، حکایت دریاست زندگی🌊گاهی درخشش آفتاب، برق و بوی نمک ، ترشح شادمانی، گاهی هم فرو می رویم چشم هایمان را میبندیم ، همه جا تاریک است.

بهترررر هیچی از دست نمیدی

روحیمو جوونیمو نیازمو همه چیمو ازدست دادم هیشکی نمیتونه منو دزک کنه چقدر سخته اینکه خواسته نشی ازطرف هیچ مردی باوجودیکه من ازنظر بقیه چیزی کم ندارم

↝𝒔𝒉𝒆 𝒒𝒊𝒓𝒍 𝒕𝒉𝒆 𝒃𝒆 𝒐𝒘𝒏 𝒅𝒓𝒆𝒂𝒏𝒎 𝒅𝒆𝒓 𝒓𝒂𝒍𝒕𝒊 𝒄𝒉𝒂𝒏𝒒𝒆.↜🧚🏻‍♀⃟🌸 ⊰↫اون دخ‍‌ت‍‌ری ب‍‌اش ک‍‌ه خ‍‌ودش روی‍‌ا ه‍‌اش‍‌و 🌥🍓↬⊱ ≼🖇🍒↭ب‍‌ه واق‍‌ع‍‌ی‍‌ت ت‍‌ب‍‌دی‍‌ل م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌ه↭🌻️پرنسس۷۱سابق آرزوها و خواسته هامو رها کردم ❤️