2777
2789

من ۴ساله ک ازدواج کردم فقط یک سال اول که نامزد بودیم باشوهرم رابطم خوب بود بعد اون ک باردار شدم کلا ۳ساله که باهم‌رابطه ای نداریم.دیگه خستم ازاین وضعیت دوس نداشته شدن حس میکنم ک من زشتم یا چمه ک این نمیخاد ب من نزدیک بشه راستشو بخواین جدیدا به اینایی هم ک رابطشون باهمسرشون خوبه حسودی میکنم ،بداخلاق شدم ...ازاینکه توزندگیش من هیچ نقشی به جز ب دنیا آوردن بچه نداشتم 

نمیدونم چیکار کنم لطفا، (منو سرزنش نکنین )واقعا گاهی وقتا ب سرم میزنه ک خیانت کنم ولی ب خاطر دخترم وحس عذاب وجدان وگناهی ک میکنم...نمتونم این کارم انجام بدم.همش باخودم میگم کاش این بچه نبود یا ی پشتوانه مالی داشتم جدامیشدم.خستم ازاین زندگی ب اسم مشترک

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اسی شوهرم هم همینطور شده بود رفت مشاوره گفت وسواس فکری گرفتی یکم بهتر شده با درمانگر

استارتر عزیزی ک از ما نظر میخوای حداقل ی لایکی چیزی نشون بده نظرمون رو خوندی😐😐😐😐😐
بیا این تن لش من مال تو تو اوج ج با اضطرابی که منه بدبخت داشتم از نیازش نگذشت فقط گریه میکردم

ببین من هدفم رابطه جنسی فقط نیس که نمیدونم چرابعضیاواقعامتوجه نمیشن توزندگی مشترک اگه رابطه ای صورت نگیره ی جای کارمیلنگه وصددرصد زن وشوهرازهم ب شدت سرد ودور میشن مثل ما ک ک هیچ محبتی بینمون نیس و شدم ی عقده ای کامل گدای محبت

اسی شوهرم هم همینطور شده بود رفت مشاوره گفت وسواس فکری گرفتی یکم بهتر شده با درمانگر

این به مشاوره هم راضی نیس حتی ی بغل ساده هم بینمون نیس انگار کنار ی غریبه چن ساله میخابم وبیدارمیشم

ببین من هدفم رابطه جنسی فقط نیس که نمیدونم چرابعضیاواقعامتوجه نمیشن توزندگی مشترک اگه رابطه ای صورت ...

متاسفانه بین ما هم با وجود رابطه هیچ علاقه و دوست داشتنی نیست 

برو خدارو شکر کن که به جسمت تجاوز نمیشه 

من حس تجاوز بهم دست میده

متاسفانه بین ما هم با وجود رابطه هیچ علاقه و دوست داشتنی نیست برو خدارو شکر کن که به جسمت تجاوز نمیش ...

نه من واقعا دوسش داشتم حتی الانم دارم وسعی میکنم هی خودم ومتقاعد کنم دوسش نداشته باشم تاراحت تربااین موضوع کناربیام

همش حسرت زندگی جاری هامو میخورم شوهراشون انقددوسشون دارن ک نگو

من اونارو میبینم میگم مگه من چیم کمه؟باچی کم گذاشتم

سه سال رابطه جنسی ندارید؟ حتما به زوج درمانگر مراجعه کنید. عذر میخوام سرش جایی گرم نیست؟ برای من یکی ...

نمیره والا مشاوره واین حور چیزا

نمیدونم ک گرمم باشه خبرندارم من ی چن باری گوشیشو دیدم چیزی نبود ولی آدم زرنگیه بخاد میتونه کاری کنه ک من نفهمم

مردها فقط زن ها رو برای سه چیز میخوان : رحم ، واژن ، کلفتی اگه عقل داشتین با میل خودتون تن به ازدواج ...

من از کجامیدونستم ک این اینجوری میشه اوایل باهم خیلی صمیمی  عاشقونه بود زندگیمون