2777
2789
عنوان

ساس لعنتی

| مشاهده متن کامل بحث + 124 بازدید | 19 پست
ممنونم عزیزم فردا میرم دنبالش اصل و فیک داره؟ یا فرقی نداره

من خودم چند سال پیش از فروشگاه گرفتم...تاریخ انقضاش فقط نگذشته باشه.

یه نکته هم راجع به پشتی و ....گفتم...اونم باید انجام بدی تا شرشون کنده بشه.

تهرانممبل تازه گرفتیم مامانم دلش نمیاد دوربندازه کامان خیلی شنیدم چنتا بخرم؟ تقریبا برای ۶۵ متر

نمیدونم ولی زیاد بزن همه جارو کیپ کن هوا نکشه 

من پارسال خونه مستاجرمون ساس زد کلی سم زدیم ولی بیشتر میشدن دیگه از دیوار زنگ زدیم اومدن قرص انداختن داخل خونه هزینش بالا بود ولی ارزش داشت دیگه رفتن 

اگه میخوای دیوار بزن سم پاش ولی بگو قرص برات بندازن 

سم کامن هم میگن خیلی خوبه 

مبل هاتون که ن ولی مثلا در حموم دستشویی یا کابینت ها یه جایی اینا منبعشون باید اونجارو از بین ببری 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه ماه پیش خونه مادرم هم ساس افتاده بود ، داداشم از اینترنت سم ماراتون سفارش داد

سم ماراتون خیلی قویه و مخصوص ساسه

خدارو صدهزار مرتبه شکر ، با یکبار سم پاشی ، کلا نیست و نابود شدن

یه ماه پیش خونه مادرم هم ساس افتاده بود ، داداشم از اینترنت سم ماراتون سفارش دادسم ماراتون خیلی قویه ...

وای چه خوب خداااروشکر بخدا که زندگیو حروم میکنن برای آدم کاش مثل سوسک بودن کنه هستن نمیرن لعنتیا پدرمو درآوردن