2777
2789
عنوان

شما بودید با همچین شخصی ازدواج می‌کردید یا خیر

| مشاهده متن کامل بحث + 409 بازدید | 41 پست
دلیلت پول یا روابط؟

جفتش

پول واقعا مهمه نمیشه منکرش شد

روابطشم ک کلا من نمی‌پسندم اینقد باهمه صمیمی بشه

چ معنی داره ب غیر من با بقیه حرف بزنه،گرم بگیره؟؟؟؟

من سبک فکریم تو این جور مسائل برا دهه۴۰،،۵۰ست

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○

به عنوان یه پسر میگم،پسری که میخواد ازدواج کنه حتی نباید با دختر عمو و دایی و خاله هم گرم وراحت باشه، چون بنظرم آسیب میبینه در حد همون سلام و علیک خانوادگی کافیه البته این نظر منه

Mathematics teacher

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اگه ادم تلاشگری هست، الان شاید وضعش خوب نباشه ولی قطعا به جاهای خوبی میرسهصمیمیتش با دخترا هم باید ب ...

من خودم انقد دوسش دارم روش حساسم ولی دیگ ب رو نمیارم چون میگه گیر میدی ، اما مثلا در این حد با دوست دختر رفیقش راحته که مثلا دختره بش میگه هوی این میگه دیوث یا لباس رنگ جدید پوشیده بود اون روز دختره گفت و عجب این رنگی پوشیدی ، یا دختره تصویری میزنگه به دوست پسرش این جواب میده و حرف میزنند و اینا منظورم ندارن ولی خب حسودیم میشه انقد دوسش دارم

به عنوان یه پسر میگم،پسری که میخواد ازدواج کنه حتی نباید با دختر عمو و دایی و خاله هم گرم وراحت باشه ...

میگه ما شنا میریم با دخترا تو رودخونه باید عادت کنی ما عادیع برامون

نه

خواهرِ پاتریک هسدم ــ خداشاهده اگه بامن کاری ندارین،من دانشگاه هارواردسمیناردارم درخواست ندین ــ نامه ای به نیمه گمشده ام:خاک توسرت منم گمشدم😭💔رفتار من اینطوریه که نه مذهبیاقبولم دارن نه غیرمذهبیا:(😂ـــــــــــ خب دیگه یکم جدی باشیم:))درست بعد ازرفتنش،وقتی به مورسیده بود،وقتی همه ی ادمای اطرافم قلبمو هزارتیکه کردن..... خدابغلم کرد،آرومم کرد❤دورت بگردم مطمئنم توهم یه روز میچشی ومیدونی من چی میگم رفیق💞

خانمهای عزیز مجرد. یه چیزی میگم آویزه گوشتون کنید. وضع مالی خواستگارتون باید خوب باشه حداقل نرمال باشه. چون همه ی مردا یه سری اخلاق های بد دارن که بعد از ازدواج مشخص میشه پس حداقل به وضعیت مالیش توجه کنید که درصورت داشتن اخلاق بد براتون قابل تحمل باشه.بداخلاق بی پول به چه درد میخوره

میگه ما شنا میریم با دخترا تو رودخونه باید عادت کنی ما عادیع برامون

خدایی عادی نیست شنا اونم بالاخره قسمتی از بدن معلومه،داداشمون زیاد راحته،من خودم بشخصه خوشم نمیاد،بستگی به خودتون داره اگه مشکلی ندارین باهاش 

Mathematics teacher

خدایی عادی نیست شنا اونم بالاخره قسمتی از بدن معلومه،داداشمون زیاد راحته،من خودم بشخصه خوشم نمیاد،بس ...

مشکل دارم که پرسیدم از همه🥲

بهشم میگم میگ مگ چیه بخدا چشمو دلم پاکه میگم نگفتم چش داری میگم اذیت میشم ولی گوش نمیده میگ من همینجور بزرگ شدم 

مشکل دارم که پرسیدم از همه🥲بهشم میگم میگ مگ چیه بخدا چشمو دلم پاکه میگم نگفتم چش داری میگم اذیت میش ...

خب اینجوری بزرگ شده دیگه،خودتون فکر کنید فردا مثلاً با دخترای فامیل گرم بگیره و بگه و بخنده خوشتون میاد یا نه

این آقا پسر هم بالاخره اینطوری بزرگ شده شایدم واقعا چشم و دلش پاک باشه،در هر صورت من بشخصه این چیزا برام غیر قابل هضمه

Mathematics teacher

خب اینجوری بزرگ شده دیگه،خودتون فکر کنید فردا مثلاً با دخترای فامیل گرم بگیره و بگه و بخنده خوشتون م ...

ببینید من خودم انقد دوسش دارم که روش حساسم ولی دیگ ب رو نمیارم چون میگه گیر میدی ، اما مثلا در این حد با دوست دختر رفیقش راحته که مثلا دختره بش میگه هوی این میگه دیوث یا دختزه لباس رنگ جدید پوشیده بود اون روز دوست پسرم گفت چ عجب سفید پوشیدی ، یا دختره تصویری میزنگه به دوست پسرش این جواب میده و حرف میزنند و اینا منظورم ندارن ولی خب حسودیم میشه انقد دوسش دارم، از نظر شما با این شرایط من حساسم یا اونا مشکل دارن