2777
2789
عنوان

شما هم تو‌خونه این مدلین

208 بازدید | 25 پست

من مجردم خونه بابامم در حال حاضر یک هفته ای هست بیکار شدم 

و قبلش هم همین بود اما بکم بهتر خیلی شدید با مامانم و بابام دعوام میشه 

توروخدا راه حل بدید من خودم خیلی ناراحت میشم:) عصبیم استرسیم و دست خودم نیست یهو شروع میکنم به حرف زدن و گفتن 

مامانمم بدتر میکنه‌

امشب دوتایی زدیم به سیم اخر کلی نفرین کرد منو و گف هیچ‌وقت ازت راضی نیستم 

ولی عاشق دوتا پسراشه میگه پول بهت نمیدم برا اونا میخام جمع کنم و فلان... 

چیکار کنم من؟:)))) 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بنظرت نفرینش منو نمیگیره؟:))))

باور کن اون بنده خدا خودش بعدش ناراحت شده از حرفش . ولی شاید به رو نیاره . ببین خیلی از پدرومادرا نفرین میکنن ولی تو سعی کن مسیر درست خودت بری خدا باهات و تنهات نمیزاره خیالت راحت 🫂💝اگه حرفا و نفرینای مادر منو بشنوی چی میگی😅☺️☺️☺️☺️☺️🫂🫂🫂درست میشه غصه نخور گلم

ببین نفرین در وهله اول چون انرژی منفی هست به خود شخص برمیگرده و روح خود شخص رو درگیر ناپاکی میکنهدوم ...

من همیشه اینو میدونم ک تو دعوا هر دو طرف مقصرن. 

و منم تند رفتم درسته اما اون اذیتم میکنه 

بخدا راهی ندارم دیوانه شدم:)

نفرین مادر نمیگیره چون وقتی نفرین هم میکنه باز ته دلش راضی نیست ولی از یه سنی ب بعد سخت میشه زندگی ک ...

همش میگه تا اینجا خرجیتو دادم دیگه گورتو گم کن شوهر کن چرا خدا جواب دعاهامو نمیده فلان....

من همیشه اینو میدونم ک تو دعوا هر دو طرف مقصرن. و منم تند رفتم درسته اما اون اذیتم میکنه بخدا راهی ن ...

سعی نکن زیاد صحبت نکنی باهاش

آمار راجب کارات ندی

دوری و دوستی توی فضای خونه:)

توی اتاقت بمون بیشتر 

S❤️A
باور کن اون بنده خدا خودش بعدش ناراحت شده از حرفش . ولی شاید به رو نیاره . ببین خیلی از پدرومادرا نف ...

هعی خواهر:)) 

تا اینجا که سعی کردم درست برم دیگه نمیدونم قابل قبول بوده با نه

سعی نکن زیاد صحبت نکنی باهاشآمار راجب کارات ندیدوری و دوستی توی فضای خونه:)توی اتاقت بمون بیشتر

صحبت نمیکنم میره چغلی پیش بابام میکنه میگه همش قهره‌

بعدم اتاق ندارم مشترکه با بقیه همش تو پلاسن

صحبت نمیکنم میره چغلی پیش بابام میکنه میگه همش قهره‌بعدم اتاق ندارم مشترکه با بقیه همش تو پلاسن

خب بگه 

متاسفانه نباید اهمیت بدی ، حساسیت باید کم کنی

بدتر از اون خانواده تا اخرین لحظه عمرت باهات هستن، بالاخره یه جا باید کلا بزنی سیم بی اهمیتی 

وقتی دوطرف کنار نمیاین چاره نیست یکدوم باید برید 

S❤️A