2777
2789
عنوان

خواهرم روانیم کرده

696 بازدید | 27 پست

به خاطر شرایط یه مدته خونه ما میمونه

دست به سیاه و سفید نمیزنه

لیوان ابم دستور میده ببریم براش

بعد تا بچه 6 و 1 ساله داره

فکر میکنه من پرستار بچه هاشم 

خدا اونروز رو نیاره که بچش بگه بیا بازی کنیم من بگم نه

یه جوری غوفا به پا میکنه و حالت قهر میگیره

بعد خودش یکبار هم باهاشون بازی نمیکنه 

بعد بدتر از همه اینکه میخواد منو تربیت کنه

هی چرا فلان ساعت بیدار میشی

چرا این ساعت میخوابی

چرا گوشی میگیری

من با موندش اینجا کاری ندارم ولی دخالت ها و گیر دادن هاش روانیم کرده

اگه ماه تولد و اسم رو تو شخصیت تاثیر گذار میدونی .. اگه فکر میکنی پول و مدرک شعور و فرهنگ میاره .. اگه یه ویژگی رو به کل یه شهر، جنسیت، شغل، قوم ربط میدی .. نمیخوام کوچیکترین نظری در مورد هرچیزی ازت بشنوم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یا تحمل کن یا بتوپ بهش

مامانم یه جوری طرفدارشه خدا نکنه بگم بالا چشت ابروعه

منو میکشه

اگه ماه تولد و اسم رو تو شخصیت تاثیر گذار میدونی .. اگه فکر میکنی پول و مدرک شعور و فرهنگ میاره .. اگه یه ویژگی رو به کل یه شهر، جنسیت، شغل، قوم ربط میدی .. نمیخوام کوچیکترین نظری در مورد هرچیزی ازت بشنوم

هعی خواهره دیگه نوزاد خواهر من بغلم گریه میکرد بهم چشم فره میرفتن خب خودتون نگهدارین چرا منو مجبور م ...

خودش میشینه گوشی بازی

بچش گریه میکنه

به من غر میزنه چرا بغلش نمیکنی

ما کوچیکترا خیلی بدبختیم بخدا خصوصا که نداره هم پشت بزرگترا بلشه

بعد میگن خوش بحال بچه اخراس 😑

خالم از این بدتر بود حتی چند بار دعوا انداخت اخرش گفتیم نیا خونمون😐

چقدتنهاشدیم‌که‌دردامونوتودیوارمجازی‌مینویسیم:)🌕    دل‌ِمن تنگه‌برای‌همه‌روزایی‌که‌رفتن:)). زندگی رو اونقدری جدی نگیر که خندیدن یادت بره🙂❤️🌟   ازادی‌کلمه‌زیباییه‌که‌حتی‌حاضرنیست‌حروفش به‌هم‌وصل‌بشه.            من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم   یه روزه خوب میاد:)دیر میفهمی‌ زندگی‌ نکردی‌ و شیش‌ دنگ‌ حواست‌ به‌ چی‌ میشه‌ها بوده❤️‍🩹 کاربری‌دست²نفره(دوتادوستِ‌همسن)                              

خب بره خونه مامانت

مجردم

خونه مادرمه