2777
2789
عنوان

بچه ها من دیشب قران رو باز کزدم

188 بازدید | 13 پست

نوشته بود ما شما را در چشم دشمنان کم جلوه دادیم تا تجهیزات نکنن بعد میروزی با مسلمانان است کافیست پایدار باشند و خدا را زیاد یا د کنند

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ

به نام خداوند رحمتگر مهربان

إِذَا جَاءَ نَصْرُ اللَّهِ وَالْفَتْحُ ﴿۱﴾

چون يارى خدا و پيروزى فرا رسد (۱)

وَرَأَيْتَ النَّاسَ يَدْخُلُونَ فِي دِينِ اللَّهِ أَفْوَاجًا ﴿۲﴾

و ببينى كه مردم دسته‏ دسته در دين خدا درآيند (۲)

فَسَبِّحْ بِحَمْدِ رَبِّكَ وَاسْتَغْفِرْهُ إِنَّهُ كَانَ تَوَّابًا ﴿۳﴾

پس به ستايش پروردگارت نيايشگر باش و از او آمرزش خواه كه وى همواره توبه‏ پذير است (۳)

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شاید باورت نشه ولی طرف مقابل هم  دقیقا همین حرفا رو میزنن میگن خدا مارو پیروز میکنه  و خدا مواظب ماست و فلان 

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟ 

دیگه ج ن گ تموم شد😂

کجا تموم شد؟ 

تو جون منی، همه وجود منی، تو عمر منی،همیشه تو ذهن و قلب منی، باهات حرف میزنم، بغلت میکنم، میبوسمت، حتی اگه هیچوقت بهت نرسم کوچولوی مامان😔♥ من مادر بچه هایی هستم که هیچوقت نداشتم💔روزیکه تو رو بغل کنم بهترین روز دنیاست فندق من😘به امید اون روز زنده ام،من و بابایی خیلی وقته منتظر توییم،ما تو را خواهیم دیداگر خدا معجزه کند......                                                                                                                                       

شاید باورت نشه ولی طرف مقابل هم دقیقا همین حرفا رو میزنن میگن خدا مارو پیروز میکنه و خدا مواظب ماس ...

ن عزیزم دیگه یهود تو قرات اومده ک چه قومی هستن و کتاب اونا تحریف شده اس

حالا شاید الان تموم بشه ولی کشوری که نه موشک داشته باشه نه هسته ای،هر کشوری بهش دست درازی میکنه ،حال ...

حالا ک موشک داریم انرژی هسته ایمونم نمیتونن نابود کنن چون بومی هست واسه اون داریم جنگ میکنیم