2777
2789
عنوان

یه کمک بدین درباره لوازم ارایشی

87 بازدید | 12 پست

یه ارایش روزانه معمولی چیا لازم داره؟

میشه برندی که خودتون استفاده میکنین هم بگین ممنون میشن

خواهشا لایک نکنید استارتران عزیز به منظور اینکه پستمو خوندید .با تشکر🤝

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سی سی کرم فارماسی

رژ لب گلدن رز

رژگونه گلدن رز

گاهی ریمل

#خلیج_همیشه_فارس || ناتانائيل، بکوش که عظمت در نگاه تو باشد نه در چیزی که به آن می نگری...ناتانائيل، تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود. در انتظار خدا بودن یعنی در نیافتن اینکه او را هم اکنون در وجود خود داری...✿✿✿ _بخشی از کتاب مائده های زمینی اثر آندره ژید || elvabeaute ✿✿✿ آیدی آنلاین شاپمونه ممنون میشم حمایت کنید||

کرم پودر ...استالایر 

ضدآفتاب...بیودرما

ریمل...اسنس

رژگونه مایع یا پودری...شیگلم و گلدن رز

ژل ابرو اسمش رو نمیدونم

رژ که برندای مختلفی هست

اینا استفاده معمولی هستن ولی تو تابستون معمولا سبک آرایش میکنم

ارایش معمولی به تخصصه عزیزم من خودم برند خاصی ندارم ولی قشنگ بلدم ارایش کنم مثلا یسری ها میان ریمل و با خط چشم میکشن بهشون نمیاد ب یسری ها میاد با مثلا وقتایی که میخوام چشمم شهلا بشه 😂 سایه چشم با تناژ رنگ های قهوه ایی میزنم ولی ارایش تمیز قشنگ صورتمو شیو میکنم اب رسان میزنم بدون کرم پودری روی پوست صافم روژگونه میزنم با ریمل خیلی وقته ارایشم اینه بخوام مثل چی تغییر کنم لنز میزارم با همین ارایش رژ کلا نمیزنم 

بستگی داره چه قدر اهل ارایشی از ا ون جا که ترند ارایش تابستون امسال ریمل دیگه مد نیست فقط ضد افتاب و ...

تا الان اصلا ارایش نمیکردم ولی خب بقیه رو میبینم یه نیمچه ارایشی دارن

خواهشا لایک نکنید استارتران عزیز به منظور اینکه پستمو خوندید .با تشکر🤝