2777
2789
عنوان

تعبیر خواب حضور در حرم امام رضا

94 بازدید | 12 پست

اولش با مانتو و پوشش کاملا مشکی حتی ساق دست مشکی داخل حرم بودم و جالبه خادمین حرم بهم چیزی نگفتن

اما خودم خجالت کشیدم و کمی اومدم از اون مکان بیرون

بعدش یک چادر سفید گلدار دستم بود که پوشیدم و جلوی ضریح طلایی و بزرگ امام رضا خم شدم و تعظیم کردم

🌙✨️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه قشنگگگگگگگگگ

خوب تعبیر اش چی میشه 

یکبار خواب دیدم که خادمین امام رضا نذری بهم شیر و نان دادن و رشته مورد علاقم قبول شدم

اینم حتما یک تعبیر خوب داره ولی نمیدونم چی❤️

🌙✨️

9

خواب شما می‌تواند نمادی از معنویت، آرامش و ارتباط عمیق با امام رضا (علیه‌السلام) باشد. حضور در حرم امام رضا (ع) در خواب، معمولاً نشانه‌ای از نیاز به معنویت، طلب کمک و یا دریافت برکت از آن حضرت است.

پوشیدن مانتو مشکی در ابتدا و سپس تغییر آن به چادر سفید گلدار، می‌تواند نمادی از گذار از یک حالت معنوی به حالت بالاتر و پاک‌تر باشد. رنگ مشکی ممکن است نشان‌دهنده‌ی یک دوره‌ی گذرا یا احساس سنگینی در زندگی باشد، در حالی که رنگ سفید و گلدار چادر، نمادی از پاکی، آرامش و شادی است.

تعظیم کردن جلوی ضریح طلایی امام رضا (ع) نشان‌دهنده‌ی احترام، ارادت و تسلیم در برابر آن حضرت است. این عمل می‌تواند نمادی از درخواست کمک، راهنمایی و یا تشکر از برکات و نعمت‌هایی باشد که از جانب امام رضا (ع) دریافت کرده‌اید.

به طور کلی، این خواب می‌تواند نشانه‌ای از:

۱. نیاز به معنویت و ارتباط با امام رضا (ع): شاید در زندگی بیداری خود به دنبال معنویت و ارتباط عمیق‌تر با امام رضا (ع) هستید.۲. دریافت برکت و کمک: ممکن است در زندگی خود با چالش‌هایی مواجه باشید و به دنبال کمک و راهنمایی از جانب امام رضا (ع) هستید.۳. گذار از یک دوره‌ی سخت به دوره‌ای آرام و پربرکت: تغییر پوشش از مشکی به سفید می‌تواند نمادی از این گذار باشد.

برای تقویت این ارتباط معنوی، می‌توانید:

• زیارت امام رضا (ع) را به صورت مجازی یا حضوری انجام دهید.
  • قرائت دعاها و زیارات مرتبط با امام رضا (ع) را در برنامه‌ی روزانه‌تان قرار دهید.
  • انجام اعمال نیک و کمک به دیگران را در اولویت قرار دهید، زیرا این اعمال مورد پسند امام رضا (ع) است.

امیدوارم این تعبیر برای شما مفید باشد. به یاد داشته باشید که تعبیر خواب می‌تواند متفاوت باشد و این تنها یک تفسیر احتمالی است.

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

خیلی ممنونم❤️❤️

برا تو هم کمرنگ  هست متنم

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

خوب تعبیر اش چی میشه یکبار خواب دیدم که خادمین امام رضا نذری بهم شیر و نان دادن و رشته مورد علاقم قب ...

خلاصه خوشحال باشین که مورد عنایت اهل بیت قرار گرفتین. خوش به سعادتتون.
برای حجاب هم اگه میخواین چادر رو انتخاب کنین به نظرم چادر ملی یا عربی باشه که درگیر جمع کردنش نباشین.
کتاب درباره حجاب هم کتاب ترگل سی دلیل عقلی و روانشناسی برای حجاب رو بهتون معرفی میکنم.

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه‌خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.