2777
2789
عنوان

بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 231 بازدید | 48 پست
منم همینطور میدونی از اول میدونستم آمریکا میاد پشت اسرائیل ولی همش خودمو گول میزدم که نه نمیشه ان شا ...

ای کاش یه فداکار واقعی پیدا شه اینو بکشه.  ملتی رو. راحت کنه

چرا این نمیمیره. چرا اینو کسی ترور نمیکنه واقعا

ای کاش یه فداکار واقعی پیدا شه اینو بکشه. ملتی رو. راحت کنهچرا این نمیمیره. چرا اینو کسی ترور نمیکن ...

دقیقا بخدا اگر من میتونستم میرفتم میکشتمش هم ترامپو ام نتانیاهو😡

این همه سران ما رو شهید کرد ولس خودش هیچی نمیشه آخه تا کی باید زنده بمونه و آنقدر ظلم کنه کثافت😡

آنقدر دلم برای شهیدان خودمون میسوزه آنقدر براشون ناراحتم الخصوص شهید حاجی زاده 💔🥀

آخه چرا نمیزارین ما پیشرفت کنیم مگه چکارتون کردیم از اون اول که ایران وجود داشته همش جلوی پیشرفتش گرفتن حالا هم که پیشرفتش زیاد شده همش میگن مذاکره کنیم آخه تهه این مذاکره اینه که ایران پیشرفت نکن و اگرم میخوای پیشرفت کنی ۹۰ درصد ما ۱۰ درصد تو آخه چرا این واقعا ظلمه💔🥀

فقط 29 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر کنکوره😉مسیرِ سخت، مقصدِ قشنگ!💪کنکور ریاضی، بزودی ۱۱ تیر ۱۴۰۵ منتظر باش!😎 میشه برای پدربزرگم فاتحه بخونی🙏🏻😥خدایا خودت کمک کن توی درسام موفق بشم و به آرزوهای خوبی که دارم برسم و بتونم برای خانوادم افتخار باشم و سربلندشون کنم🤲🏻🤲🏻 میشه حالا که لطف کردی امضامو خوندی❤❤برام صلوات بفرستی و دعام کنی🙏🏻🙏🏻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم نگران و زندگیمو ادامه میدم حتی اگر حفظ ظاهر کنم روزی که به اراک حمله شد درسته مثل تهران یا بقیه ...

هممون همینیم 🫠 خدا بخیر کنه فقط

همسرم تنش سالم باشه و خوشبت باشیم ممنون میشم دعا کنی❤️

هممون همینیم 🫠 خدا بخیر کنه فقط

ان شاءالله 

فقط 29 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر کنکوره😉مسیرِ سخت، مقصدِ قشنگ!💪کنکور ریاضی، بزودی ۱۱ تیر ۱۴۰۵ منتظر باش!😎 میشه برای پدربزرگم فاتحه بخونی🙏🏻😥خدایا خودت کمک کن توی درسام موفق بشم و به آرزوهای خوبی که دارم برسم و بتونم برای خانوادم افتخار باشم و سربلندشون کنم🤲🏻🤲🏻 میشه حالا که لطف کردی امضامو خوندی❤❤برام صلوات بفرستی و دعام کنی🙏🏻🙏🏻