2777
2789
عنوان

طلا گرمی چنده مگه

176 بازدید | 17 پست

تو دیوار میخواستم بخرم تو گوگل ک نگاه میکنم زده ۶۷۷۴ بعد تو دیوار یا میگن فروش ب بالاترین قیمت یا قمیت توافقی یا مثاا گرمی ۷۷۰۰ یعنی ی تومن بالا 

کسی قمیت دقیق رو میدونه

ی روزی اینجا می‌نویسیم ک به عشقم رسیدم😍😍💜(1402/11/2)

دیروز ۷۳۵۰بود

درخواست نده.  ریپ نزن بابا چاقال😒 لطفا برا موفق شدن کسب و کارم یه (یا رزاق) بگین.  اگه گفتین بهم بگین براتون حمد بخونم    به نام خدای صحرای طبس......                                     روی این قفل نوشتند که دعا می‌خواهد/من                        سپردم به خودش هر چه خدا می‌خواهد                >>> چو رسی به کوه سینا ارنی مگو و بگذرکه نیرزد این تمنا به جواب "لن ترانی"حافظ:چو رسی به طور سینا ارنی بگو و بگذرتو صدای دوست بشنو، نه جواب "لن ترانی"مولانا:"ارنی" کسی بگوید که ترا ندیده باشدتو که با منی همیشه، چه "تری" چه "لن ترانی <<<<                                                خوشا صبری که پایانش تو باشی...(ص)                                                            

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کی اخه اط دیوار طلا میخره 

بعدم سرتون کلاه میره 

‏من زیر تریلی هم برم، خون و مالی در حال جون دادن باشم، یکی هست که بیاد بگه: ناراحتی چرا؟ بابا همه مشکل دارن، خیلی‌ها آرزو دارن جای تو باشن...

سلام عزیزم وقتت بخیر من پیام شما در رابطه با سیم کارت سلب امتیاز شده و اکانت روبیکاتون دیدم

من هم چنین اتفاقی افتاده برام خطم سلب شده و اکانتم هنوز باقی مونده هیچ کس هیچ جوابی بهم نمیده که چی قراره بشه پروفایلم‌ روی اون اکانت مونده. شما اون موقع اطلاعاتی تونستید کسب کنید؟ یا چه اتفاقی برای اکانتتون افتاد؟

سلام عزیزم وقتت بخیر من پیام شما در رابطه با سیم کارت سلب امتیاز شده و اکانت روبیکاتون دیدم

من هم چنین اتفاقی افتاده برام خطم سلب شده و اکانتم هنوز باقی مونده هیچ کس هیچ جوابی بهم نمیده که چی قراره بشه پروفایلم‌ روی اون اکانت مونده. شما اون موقع اطلاعاتی تونستید کسب کنید؟ یا چه اتفاقی برای اکانتتون افتاد؟

سلام عزیزم وقتت بخیر من پیام شما در رابطه با سیم کارت سلب امتیاز شده و اکانت روبیکاتون دیدممن هم چنی ...

سلام اکانتم دیگ‌پاک نشد هنوز هستش 

سلام عزیزم وقتت بخیر من پیام شما در رابطه با سیم کارت سلب امتیاز شده و اکانت روبیکاتون دیدممن هم چنی ...

به پشتیبانی روبیکا ام زنگ زدم گفت هیچکاری نمیشه کرو اون مدت زمان هم ک اکانت خود به خود حذف بشه هم گفت اون دیگه غیر فعاله یعنی اکانت برای همیشه میمونه

سلام اکانتم دیگ‌پاک نشد هنوز هستش

سیم کارتتون توسط کسی خریداری شد؟ من ۹ ماهه خطم سلب امتیاز شده هنوز به چرخه فروش برنگشته شما چه مدته؟ یک مقدار اطلاعات میدید لطفا؟🥲 یک هفته‌اس روبیکا ایرانسل فتا هی پاس کاری میکنن سمت اون یکی نمیدونم چیکار کنم پروفایل اکانت عکس خودم مونده روی روبینو میترسم بعدها دردسر بشه🥲

سیم کارتتون توسط کسی خریداری شد؟ من ۹ ماهه خطم سلب امتیاز شده هنوز به چرخه فروش برنگشته شما چه مدته؟ ...

اره خریداری شده همه اکانت ها هم مونده منکه نتونستم کاری کنم یعنی نمیدونستم چ کنم دیگ بیخیالش شدم