حرفای انگیزشی دیگه روم تاثیر نداره که بگین بعدن حسرت میخوری و فلان. هیچچچچ، اومدیم شهرستان، سر جای خودم که نیستم اصن نمیتونم، ن یه میز کوچولو هست، نه هوا خوبه، نه تنهام، همه هستن، همه در حال دورهمی، همشم خابم میاد اینجا، جون هیچ کاری ندارم حتی با گوشی کار کردن، استرسم دارم، دارم میمیرم، ینی ی ساعت نمیتونم بشینم بخونم، ساعت برام به زوررر میگذره، خسته شدم بخدا من اینجوری نبودم، اینقدر درس میخوندم، درسمم خوبه. مامانمم عصبی میشه منو میبینه. بخدا چند روزه تلاش میکنم بخونم، کل روز بیشتر از 4 5 ساعت نمیتونم. اونم بی کیفیت😭😭😭 خیلی رو دومی حساب کرده بودم خیلی
عزیزم من تازه امسال کنکوری ام ولی میخوام بهت بگم اصلا جا نزنی این بی خوابی ها می ارزه به آینده روشنت
اگر بهت بگن آینده خوبی داری تا پنجاه سال چقدر خاصری بی خوابی بکشی
رشتت چیه ؟
یه دختر امیدوار و پر تلاش ،(خدایا شکرت بابت همه چی 😍). میدونم به رویای قشنگم میرسم, میشه برای آرزوم صلوات بفرستی✨❤️عاشق زبان انگلیسی و زبان های آسیای شرقی و دوستدار موسیقی 🦋
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
تهرانی ؟ نمیتونید برگردید شهر خودتون ؟ شنیدم اوضاع آروم تر شده
من تلاش نکردم؟ من که بهجای فرار، موندم و سعی کردم از نو بسازم. من که هزار بار بین ویرونهها دنبال یه نشونه گشتم؛ یه امید کوچیک، یه دلیل برای ادامه دادن. من که با تمام خستگیم، باز دستمو دراز کردم سمت چیزهایی که یه بار منو شکسته بودن. یعنی چی که میگی من تلاش نکردم ؟
موقعیت عادی که نیست از خودت توقع ی رفتار عادی و طبق برنامت داشته باشی
فعلا هر کاری که حالتو خوب میکنه انجام بده بعدش برو سره درس
ز هوشیارانه عالم هر که را دیدم غمی دارد & ای دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد تو دعات منو دعا کن صلواتممیخوام😏 دستت درد نکنه😏کسی در مورد رشته حقوق ( وکالت ) میدانه بهم نگه کمکم نکنه خونش مباحه
عزیزم من تازه امسال کنکوری ام ولی میخوام بهت بگم اصلا جا نزنی این بی خوابی ها می ارزه به آینده روشن ...
مشکلم اینه که اصلاااا نمیتونم حتی ی ساعت بشینم پای کتاب، تمرکزم صفره صفررر. وگرنه حاضر بودم بی خابی بکشم. در طول سال میگم کلی خوندم الان همه تلاشام داره هدر میره