2777
2789
عنوان

با همچین مردی ازدواج می کنید یا نه راستش بگین لطفااا

| مشاهده متن کامل بحث + 342 بازدید | 28 پست

همون موردی که نداره اصل زندگی زناشویی ـباید با کسی اردواج کنی که بتونی بهش تکیه کنی. اینجور که میگی ایشون جا خالی میده و با مخخ میخوری زمین 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فکر نکنم

اگه سوالی درمورد یادگیری زبان داشتید جواب میدم🤍       به عنوان کسی که به ۶ زبان صحبت میکنه به نظرم قشنگ‌ترین زبان دنیا مهربونیه:)🫶🏽 دخترای خوشگلم من مترجمم دوتا شرکت بین المللی هستم و معلم زبان نیستم و تجربه‌ای از تدریس ندارم فقط تجربیات شخصی خودم رو به اشتراک میزارم💕

نمیدونم حقیقتا ولی مردی که بچه باشه اصلا ..!!

چون دارم میبینم 

دوستم با همچین مردی داره زندگی می‌کنه 

طرف ازدواج کرده ولی اولویت های اپلش مامانشع و داداشش ک از خودش کوچیک تره میگه بجز من کیو دارن اونا !!

یا از دوستم میخواد ک مادرشو نگه داره دوستم از روز اول گفته بود نمیتونه میگه من بدون مامانم نمیتونم یا دعوا میکنن میگه میرم خونه مامانم 

نازنین‌دلبری،ناز بکن‌تا ایتری👁️✨‹عروس‌زاگرس💍›.                       <سِر مَگو راز منی شراو شیرازِ منی❤️>

خانما ک سن ازدواج رسیدین خوبه ازدواج کنین سخت نگیرین فقط چهار نکته ای میگم سخت بگیرین  1 آسیب میبینین در ارتباط ها آزاد مخفی ورود نکنین 2 در سند ازدواج تون شرط حق طلاق و3 هرگونه ازذواج ثابت وموقت با اجازه تون باشه تا 4 موقعیت عالی ندیدین بچه دارنشین مشکلی نیست ،بعد از هر ده تا ازدواج الان هشت تاش موفق میشه

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

چقد حق گفتی

عزیزی 🫂🫂🌹

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

خانما ک سن ازدواج رسیدین خوبه ازدواج کنین سخت نگیرین فقط چهار نکته ای میگم سخت بگیرین 1 آسیب میبینی ...

فقط توی سند ازدواج کافی نیست گلم باید جدا بیاد کپی دفتر نامه امضا بکنه ک بعد ازدواج خیلیا از مردها زیرش میزنن 

نازنین‌دلبری،ناز بکن‌تا ایتری👁️✨‹عروس‌زاگرس💍›.                       <سِر مَگو راز منی شراو شیرازِ منی❤️>

فقط توی سند ازدواج کافی نیست گلم باید جدا بیاد کپی دفتر نامه امضا بکنه ک بعد ازدواج خیلیا از مردها ز ...

کافیه تو سند ازدواج ذکر بشه ،هرموضوعی هم تو شرط ازدواج سند ذکر بشه امضا آقا و خانم و شاهدان داره کلا تو هر سند ازدواج

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

کافیه تو سند ازدواج ذکر بشه ،هرموضوعی هم تو شرط ازدواج سند ذکر بشه امضا آقا و خانم و شاهدان داره کلا ...

اصلا عزیزم خیلیا گول همچین چیزیو خوردن موارد حقوقی رو مطالعه کنید حق طلاق حق حضانت فرزند حق خروج کشور اینارو باید بیاد دفتر خونه جدا امضا بکنه خیلیا توی همین نی نی سایت گفتن که گول خوردن فکر کردن فقط ب سند ازدواجه

اصلا عزیزم خیلیا گول همچین چیزیو خوردن موارد حقوقی رو مطالعه کنید حق طلاق حق حضانت فرزند حق خروج کشو ...

حقوقی جز تجربه های کاریم هست هرچی تو سند ازدواج امضا واثرانگشت دوطرفین قرار بگیره قبل مطالبه هست اون مواردهایی ک شما عتوان کردین بین توافق طرفین هست بعدها به توافق برسن و وکالت قرار بگیره در محضر