2777
2789
عنوان

شغلهای دیوار

160 بازدید | 18 پست

یه شغل دیدم تو دیوار نوشته بود کار در منزل با بیمه و حقوق سی میلیون درماه ، حالا کارش چی بود، به تلفنهای که با کلینیک تماس میکیرن جواب بدی نوشته بود گوشی و سیمکارتم از خودمونه ، باور میکنید ؟ اینا حقه های جدیده؟؟ اطلاعاتی دارید راجبشون؟

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

مواظب باش خیلیا همینجوری رفتن بهشون ت.ج.اوز شده تو گزارش پنج نشون داد دیوار خیلی غیر قابل اعتماد خیل ...

نه بابا من که میدونم دروغه کاملا تابلوئه فقط میخواستم ببینم کسی میدونه منظورشون از این اگهی ها جیه

نه بابا من که میدونم دروغه کاملا تابلوئه فقط میخواستم ببینم کسی میدونه منظورشون از این اگهی ها جیه

دنبال کثافط کاری هستند ای کاش پلیس تک تک این پدر سوخته ها رو می‌گرفت تو اخبار نشون میداد خانماایی سن مامان پسره بهشو دست درازی کرده زنده زد تو سرش گفت من برا کار رفتم

من قبلا قرار بود برای یک مطب زیبایی برم اتفاقا خوب شد که نرفتم وقتی خود دکتر مطب تماس گرفت خواست مصاحبه کنه یک سوال های مسخره احمقانه میپرسید مثلا تو رابطه هستین ؟ رابطه جنسی چی ؟ خط هاتون چیه؟ از این سوالا.

مواظب باش خیلیا همینجوری رفتن بهشون ت.ج.اوز شده تو گزارش پنج نشون داد دیوار خیلی غیر قابل اعتماد خیل ...

بعصی کاربرا میگن از همین طریق کار پیدا کردن. اخه دیگه کجا بگردیم دنبال کار . من الان دنبال کارم بی‌پولی باعث میشه به هر ریسمانی چنگ بزنی 

دنبال کثافط کاری هستند ای کاش پلیس تک تک این پدر سوخته ها رو می‌گرفت تو اخبار نشون میداد خانماایی سن ...

چقدر ساده ن مردم اخع مکه میشه پول مفت به کسی بدن ، فقط من فکر نمیکردم واقعا از این طریق بخوان تجاوز بکنن، واقعا فکر میکردم دنبال تبلیغ یا چیزی هستن

من قبلا قرار بود برای یک مطب زیبایی برم اتفاقا خوب شد که نرفتم وقتی خود دکتر مطب تماس گرفت خواست مصا ...

الانم کلا جوری شده برای کار میخواب بری باید همراهش سرویسم بدی ،بخدا معلمی بهترین شغله برا خانم تو محیط زنونه و به دوز از هرگونه تعرض حیف که خیلی سخت کرذن شرایط معلمیو