2777
2789

ممکن الان همه بگن خب امریکا حمله کرده و فلان خیلی قدرتمند ابر قدرت جهان ولی خب اولش ما خدارو داریم بالاتر از خدا ک وجود نداره و همین طور قدرتمند تر از خداهم وجود نداره من مطمنم ایران پیروز میشه چون همه میدونیم خدا جای حق نشسته الان جنگی ک ما داریم جنگ بین کفار و شیعه است و قطعا شیعه پیروز خواهد و نابودی قوم بنی اسرائیل بارها در قران خدا اومده 

و خداروشکر هزار الله اکبر ک با این جنگ اتحاد کشورمون خیلی زیاد شده و دشمن هم از همین میترسید از اتحادمون میترسید از بچه بگیر تا پیر جوون از بی حجاب تا با حجاب چادری همه پشت هم هستیم و هیچ کس نمیتونه تو جهان اتحادمون نابود کن و ی وجب از خاک کشورمون بگیره چون همه تا پای جان از کشورمون دفاع میکنیم حتی ب بها از دست دادن جونمون.

و همین طور با پشتوانه خداوند متعال و بعد رهبر عزیزمون ییروز میدان خواهیم شد  فقط باید صبر پیشه کنیم .

یک نکته ای هم بگم توی اون هشت سال دفاع مقدس رزمندگان اسلام با دست  خالی جنگیدن اون موقع ایران قدرت زیادی نداشت ولی در نهایت پیروز شد ولی الان ایران کشور قدرتمندی و طی این همه سال در حال موشک ساختن و... بودن نگران نباش 

به شخصه نگران نیستم چون خدا تو تیم ماست 

پس هر چی ام بشه آخرش ما پیروز میدونیم

ز هوشیارانه عالم هر که را دیدم غمی دارد & ای دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد       تو دعات منو دعا کن    صلواتم‌میخوام😏 دستت درد نکنه😏کسی در مورد رشته حقوق ( وکالت ) میدانه بهم نگه کمکم نکنه خونش مباحه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.