2777
2789
عنوان

دلم میخواد طلاق بگیرم

192 بازدید | 15 پست

حس میکنم شوهرم هنوز دختر خالشو دوست داره ..چند روز پیش عروسیش بود وقتی دعوتش کردن یهو صداش اروم شد و رنگش پرید روز بعدشم کلی عصبی بود ..اصلا حرفی راجع به اون دختره نمیزنه و اسمشو صدا نمیزنه..کلا تا مدت ها الکی میگفت اسمش یادم نیست حتی به زبون نمی‌آورد..قطعا جدا شدن بهتر  از تحمل خفته😭

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

حالا ک اون ازدواج کرد فراموشش میکنه بهش زمان بده مثل دوست نزدیکش باش بزا باهات دردو دل کنه

فقط 26 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

‌‌‌م‍‌ن #کینہ ای ت‍‌ری‍‌ن آدم #م‍‌ه‍‌رب‍‌ونہ ای‍‌ن ش‍‌ه‍‌رم :)!🖤─

تو همه رفتاراش مشخصه..بعد ازدواج تو گوشیش اهنگ اسم دختره رو سرچ کرده بود

باشه قبول

اما شما بهش محبت کنین

با هم باشین

با هم بگردین

طلاق واقعا آخرین راهه

کاربری واگذار شد، تاپیکهای قبل از ۱۴۰۴/۵/۱۰ مال       

شوهر منم قبل از من یه دختری رو خیلی میخواست با هم دوست بودن بعد بابای دختره میاد در خونه پدرشوهرم دعوا میکنه میگه به پسرت بگو دیگه سمت دختر من نیا دختره هم کم کم سرد میشه و رابطشون کات میشه،،، شوهرم که با من ازدواج کرد خواهرشوهرم گفت شوهره فلانی(دوست دختر شوهرم) خیلی دختره رو میزنه،،،شوهرم قبلش داشت می‌خندید و شاد بود یهو انگار پتک بکوبن تو سرش شوکه شد سرشو کرد پایین اصلا حرف نزد تا چند مدت

استارتر عزیز من تقریبا بیشتر تاپیکاتو خوندم به نظرم تو خیلی حساسی دختر خوب شاید شوهرت رو خیلی زیر ذره بین گرفتی ولش کن کلا بخاطر خودت و بچت هم که شده بیخیال باش این چیزایی که تو براشون تاپیک زدی ۹۹ درصد اطرافیان من انجام میدن و اصلا منظوری ندارن مثلا بیست دقیقه جلو باجه وایستن تا ساندویچ آماده بشه یا چیزای دیگه خودتو داری نابود میکنی رها کن برات مهم نباشه همه چی درست میشه خواهرانه بهت گفتم من خصومتی باهات ندارم دلم سوخت بخدا اینقدر زجر میکشی الکی اینا مشکل حاد نیست که بخوای جدا بشی گلم جدایی هزاران مشکله که ایناتوش خنده داره

خدایا جز دل خوش ، آرامش و سلامتی خودم و خانوادم هیچی نمیخوام هر چی خودت بدی شکر ندادی هم شکر