2777
2789
عنوان

یه سوال

190 بازدید | 13 پست

وقتی میخوام از دیجی کالا سفارش بدم میگه که زمان ارسال سفارش رو انتخاب کنید. خیلی بازه هاش دور و دیره. نزدیک ترینش میفته دوشنبه 9 تیر.. خب یعنی دقیقا همون روز میرسه یا یعنی تا اون تاریخ حتما میرسه(روز های قبلش)؟

به جو باز آمد آب رفته، ماهی مرده بود اما...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب تا محصولاتش رو جمع آوری کنه طول می‌کشه اونروز ارسال میشه

اها بعد نمیدونید تحویل حضوریش چطوریه؟ برای اینم باید صبر کنم یا همین فردا میتونم برم؟ یه قسمت داره مربوط به تحویل حضوری کالا از مراکز دیجی کالا.

دقیقا همون روز میرسه

اگه ادرس دادید که میارن دم‌خونتون 

اگه هم از نمایندگی تحویل میگیرید بازم همون روز میرین نمایندگی 

گاهی یه فنجون قهوه و یه هم‌صحبت تمام ماجراس

اها بعد نمیدونید تحویل حضوریش چطوریه؟ برای اینم باید صبر کنم یا همین فردا میتونم برم؟ یه قسمت داره م ...

امکان تاخیرهم هست بعضی مواقع چندروزباتاخیرمیادچه توحضوری چه توارسال به ادرس

امکان تاخیرهم هست بعضی مواقع چندروزباتاخیرمیادچه توحضوری چه توارسال به ادرس

قبلا بهتر بود یادمه اخرین بار فقط 2 روز طول کشید برسه. این بار دیدم 9 روزه تعجب کردم..
بازم مرسی لطف کردی

برای من بیشتر مواقع روز قبل تاریخی که مشخص شده میفرسته و خودشون روزی که میخوان بیارن زنگ میزنن و باه ...

اها خب اگه اینجوری باشه که خوبه. مرسیی