2777
2789
عنوان

بیبی چک بیاید

141 بازدید | 16 پست

چهار ساعت آب نخوردم و سرویس نرفتم، دو تا بیبی زدم یکی مدیکور یکی هم دکا، جفتش همون ده پونزده ثانیه اول دو تا خط پررنگ انداخت، یعنی حاملم؟ موعدمه

این کاربری دست دو تا دختره شر و شیطونه، لطفا در صورتی که مثل شرلوک هلمز کل تاپیک ها رو زیر رو کرده و مغایرتی یافتید، خشتکمون رو نکشید رو سرمون😆😆

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عکس بذار

گذاشتم

این کاربری دست دو تا دختره شر و شیطونه، لطفا در صورتی که مثل شرلوک هلمز کل تاپیک ها رو زیر رو کرده و مغایرتی یافتید، خشتکمون رو نکشید رو سرمون😆😆
بارداری

واقعا؟

بله مبارکه😍 فردا میرم ازمایش دعا کن واسه منم مثبت شه و خدا یه بچه ی سالم و صالح بهم بده♥️

نمیدونم چه حسی باید داشته باشم، راستش قصدشو نداشتم یه کم شوکه شدم، بچه اولمه

اره دیگه 

خدااا جونم عاااشقتم تو بودی که تو بدترین شرایطم کنارم بودی خودت میدونی دیوونه وار عاااشقتم اسم قشنگتو روی دستم تتو کردم تا وجودتو در خودم بیشتر از همیشه احساس کنم 😘🥰🧡
اره دیگه

باورم نمیشه راستش، خیلی یهویی شد

نمیدونم چه حسی باید داشته باشم، راستش قصدشو نداشتم یه کم شوکه شدم، بچه اولمه

مبارکه عب نداره لطف خدا بوده. مبارکه امیدوارم صحیح و سالم تو بغلت بگیریش😍

کانال یوتیوبم https://youtube.com/@tiatori98?si=vcEjDjh8WPzNf79Y 

مبارکه عب نداره لطف خدا بوده. مبارکه امیدوارم صحیح و سالم تو بغلت بگیریش😍

فداتشم، واسم دعا کن، باید برم آزمایش بدم پولش جور شه، نمیخوام تا قطعی نشده به شوهرم چیزی بگم

باورم نمیشه راستش، خیلی یهویی شد

منم هفته ی پیش بی بی چکم مثبت شد و آزمایش بتا دادم اونم مثبت شد ولی من اقدام بودم منم هنوزم شوکم

خدااا جونم عاااشقتم تو بودی که تو بدترین شرایطم کنارم بودی خودت میدونی دیوونه وار عاااشقتم اسم قشنگتو روی دستم تتو کردم تا وجودتو در خودم بیشتر از همیشه احساس کنم 😘🥰🧡