2777
2789
عنوان

خواستگار خواهرم

408 بازدید | 36 پست

چند روز پیش ابجیم گوشیشو داد برنامه نصب کنه شوهرم بعد اتفاقی یه پیام اومده از نلگرام شوهرمم نگاه کرده دیده بعله آبجیم نزدیک ۹ ماهه با یه پسره حرف میزنه بعد به با گوشی من اومد رو اکانت ابجیم ،ابجیم نمیدونه 

خودمونم رفتیم در مورد پسره پرس و جو کردیم تو محلشون همه رو سرشون قسم میخورن پسره ۲۴ ،۲۳ سالشه تو آموزشگاه کنکور مُدرسه با ابجیمم همون جا آشنا شدن 

ما پارسال کلاس ایشون ثبت نامش کردیم خرداد ماه بود 

اینا شهریور دوس شدن 

بعد ابجیم اصلا از وقتی با این اقا دوست شده کلاً انگیزه اش زیاد شده درسش بهتر شده یعنی کلی پیشرفت کرده رو خودش کار میکنه باشگاه و فلان از گوشی تا حدودی نسبت به قبل دور شده خلاصه که تاثیر خوبگذاشته رو ابجیم

همه پیاماشونو خوندم ابجیمو خیلی دوست داره فقطم حرف نیست کلی بهش توجه میکنه حد و حدود خودشو رعایت میکنه و هول نیس

الان موندم چیکار کنم به مامانم بگم یا نه 

میدونم منطقی برخورد نمیکنه 

البته الانم سنشون کمه واقعا موندم چیکار کنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به شما و شوهرتون ربطی نداره اصلا نباید دخالت میکردین چه برسه به اینکه اکانتشو زدین رو گوشی خودتون واقعا ته ته بی احترامیه

کاربری دست هزارنفرهه👀پروفایلم یه گربه س که روی تخت خوابیده🐱🐈_از الان میخوام برای آینده م بجنگم، برای یه خیال راحت، برای آرامش۱۹خرداد۱۴٠۴✨

فضولی کردید تو گوشی اون بدبخت؟ به شوهرت اطمینان کرده مثلا گوشیشو داده دستش.

از خودش میپرسیدید بهتر نبود؟

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...////////////////////////    آلبر کامو / یادداشت ها:  با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.».  

شوهرت چیزی به اسم حریم شخصی سرش نمیشه نه؟شاید یه چیز خصوصی داشت تو گوشیش

" تو مرا آزردی !...که خودم کوچ کنم از شهرت !تو خیالت راحت !میروم از قلبت!میشوم دورترین خاطره در شبهایت !تو به من میخندی !و به خود میگویی ، باز می آید و میسوزد از این عشق ولی...برنمی گردم ، نه !میروم آنجا که دلی بهر دلی تب دارد ...عشق زیباست و حرمت دارد ... "  (سهراب سپهری)

واقعا برات متاسفم 

خداروشکر خواهر ندارم 

شاید یه حرف خصوصی داشتن به شما چی میرسه بری پیامای شخصی رو بخونی؟ اصلا چه کسی این حق رو داد که برید تحقیق. میدونی اگر پسره متوجه بشه چقدر خواهرت کوچیک میشه؟  شما از الان این هستید اینا ازدواج کنن تو همخوابی شونم میخواید نظر بدید