2777
2789
عنوان

غایبان سربازی رو دارن میگیرن

226 بازدید | 16 پست

دارن میگیرنشون؟!توروخدا بیاین دارم سکته میکنم 

یکی حدودا شیش سال قبل برگه سبز داده نرفته غایب محسوب میشه دیگه؟چنروزه خبریش نبود الان یهو پیام داده امادع باشه چنروزه و دسترسی نداره

یعنی چییی یعنی گرفتنش؟! اگه گرفتنش چیکارش میکنن چقد نگهش میدارن توروخدا بگین

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اوووه شش ساله برگه سبز داده و نرفته

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

ایشون خونش از بقیه که دو سال کامل یا بعضاً بیشتر سربازی رفتند، رنگین‌تره؟!بچه‌ی بقیه مردم باید در ب ...

اونایی ک دوسال رفتن خدمت و کشور تو جنگ نبوده اوضاعشون با الانیا فرق داره

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

اونایی که باید امروز میرفتن رو نبردن چرا باید بیوفتن دنبال غایبا

جنگ هر وقت تن به تن شد نیروی کار بلد میخوان نه مردای ترسو

برادر خودمم نرفته سربازی   

ی دهه 60بیش فعال      اکثر کامتان از روی تجربه خودمه                                               کاش همه سنشون رو تو امضابگن تا بدونم طرفصحبتمون کیه خودم 36

اونایی ک دوسال رفتن خدمت و کشور تو جنگ نبوده اوضاعشون با الانیا فرق داره

نخیر.

همون موقع هم که رفتند، هیچ تضمینی بهشون داده نشده که در جای خطرناک و دارای خطر جانی ازشون استفاده نشه.

ضمنا دو سال سربازی مربوط به زمان صلحه.

اگر لازم بشه باید دوباره همون افراد برای رفع کمبود نیروی انسانی حاضر بشن و بجنگند.

نخیر.همون موقع هم که رفتند، هیچ تضمینی بهشون دنده نشده که در جای خطرناک و دارای خطر جانی ازشون استفا ...

باشه حالا خودت و جر نده برو بجنگ تو 

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

اونایی که باید امروز میرفتن رو نبردن چرا باید بیوفتن دنبال غایباجنگ هر وقت تن به تن شد نیروی کار بلد ...

خودمم نمیدونم اخه پس این اماده باش ك میگه یعنی چی اخه

خودمم نمیدونم اخه پس این اماده باش ك میگه یعنی چی اخه

مگهسربازه؟ شاید داره میپیچونتت یا الکی میترسونتت 

ی دهه 60بیش فعال      اکثر کامتان از روی تجربه خودمه                                               کاش همه سنشون رو تو امضابگن تا بدونم طرفصحبتمون کیه خودم 36

باشه حالا خودت و جر نده برو بجنگ تو

من نظرم رو مطرح کردم.

شما اگر ظرفیت مواجه شدن با نظر مخالف ندارید، رو خودتون کار کنید.

اگر  بتونم و لازم بشه هم با افتخار برای کشورم می‌جنگم.

نخیر.همون موقع هم که رفتند، هیچ تضمینی بهشون داده نشده که در جای خطرناک و دارای خطر جانی ازشون استفا ...

عزیزم من میدونم طبق قوانین همه باید برن سربازی 

منکه نمیگم خونش رنگینه و چمیدونم نباید می‌رفت و اینا

ایشون ی شرایطی براش پیش اومده بود ك ب تعویق انداخت رفتنو و قرار بود تا دو س سال اینده برن سربازیشو

الان چون شرایط جنگیه نگرانش شدم 

با شما دعوا ندارم که