2777
2789

سه تا دختر دایی دارم خونشون پایین محله ماست و همساین برا همون باهم رفت و آمد دارن و تا جایی که میدونیم این تایم هم میشینن دم در خونشون باهم حرف میزنن صبح ها خیلی یکیشون آرایش میکنن بعد از ظهر ها باهم میرقصن ( یکیش ۲۰سالشه دوتا دیگش هم۱۷ خودمم۱۸) بچه که بودم خانوادم نذاشت باهاشون بگردم چون اینجوری بود که یه اکیپ دختر بودن و درمورد پسر اینا حرف میزدن بعد منم تو خونه اومدم گفتم نذاشتن باهاشون بگردم که یاد میگیرم و بعد اون بافیلم و اینا سرگرمم کردن ۱۲تا۱۴سالگیم هم بخاطر یه مشکلی افسردگی شدید گرفتم و بعدشم که یه سال برا تیزهوشان خوندم(قبول نشدم) و بعدش هم نشستم تا امروز برا کنکور خوندم و میخونم ( یه ماه دیگه میشه ۴سال )بعد الان که رفتم روبیکا (بخاطر نت ملی جزوه و فیلم های درسی رو از اونجا اوکی میکنم)خیلی پیام میدن ولی اصلااااااا از نظر عقاید اینا یکی نیستیم که حرف بزنیم بخدا خیلی اذیت میشم خیلی خیلی زیاد اینجوریه که اون بزرگه ۲۰ساله درس رو ول کرد نصفه که میرم آرایشگاه بعد اونم نرفت الآنم حرفش اینه من نه درس میخونم نه سرکار میرم نه شوهر میکنم می‌خوام خونه بابام تا آخر عمرم بمونم بابام هم خرجمو بده بعد وقتی من از درس اینا میگم مسخرم میکنه یا اون یکی ۱۷ساله رفته بینیشو عمل کرده ژل تزریق کرده برا اندامش قرص میخوره کلا خیلی خیلی عوض شده بعد اونم حرفش اینه آدم باید شوهر کنه و شوهرشو راضی نگه داره🙄بعد وقتی پیامشون رو جواب نمیدم یا نمیرم خونشون در میارن که نازنین خودشو میگیره درحالیکه نه بخدا نمیگیرم فقط رفتارامون متفاوته 

بنظرتون جدی مشکل از منه؟

دوستاننن بنده کنکوری ام جز اینجا هم جایی رو ندارم و برنامه ای هم ندارم دوست و فامیل هم ندارم مامان هم بود و نبودش فرقی برام نداره یدونه فقط اینجارو دارم اونم دلم نیومد بزارم برم چون خااااالص تو تنهایی خفه میشدم پس اگه روزی ،ساعتی ،دقیقه ای منو تو دو تا تاپیک پشت سر هم دیدین حتماااا بهم گوشزدی فحشی چیزی بدین که برم چون از دستم در رفته و آنلاین شدم (البته جز شبا ساعت۹/۵_۱۰به بعد تا ۱۱که دیگه کلا برا خودمه) مرررررررسییی از همتون 😌♥️✨ آهای آقا پسری که برا من درخواست دوستی میدی همینکه تو اینجا عضوی برا من با اوبی ها هیچچچچچ فرقی نداری پس با درخواست به من یدور فحش برا ناموست می‌شنوی🤭♥️(بابت بی ادبی از کاربرای زن عذر میخوام)

عزیزم میشه دوتا تاپیک اخرمو گزارش بزنی لطفا🥺

دانشگاه علوم پزشکی مشهدد " منتظرم باش " مهر ماه دانشجوی تو خواهم بود " در رشته داروسازی "        تو قند روز های تلخ منیی " تو امید زندگی منی " تو با بودنت به زندگی من امید دادی " تو شدی قلب و تنو روحم " تو شدی تمام وجودم " من از خدا عشقو خواستم تورو به من داد "  فقط یکبار یه نفر میاد تو‌ زندگیمون که با نفس هاش،با نگاش،با حرفاش،با وجودش،با بودنش از این دنیا یه بهشتی واست میسازه که دیگه بدون اون بهشت واقعی رو هم نمیخوای تو اومدی تو زندگیم.تا من مزه خوشبختی رو بچشم اومدی تا دلیل آرامش و لبخند من باشی اومدی تا زندگی کنم تو اومدی... تا بشی آرامش روح و جسم من منی که با تو دنیا واسش قشنگتره تو اومدی... تا صدات بشه مسکن همه دردام دستات بشه همه زندگیم بغلت بشه پناهگاه من خیییلییی خوشحالم که دارمت و خییییلییی دوست دارم و بخاطر اینکه اینقد خوبی...برای داشتنت فقط باید هر لحظه خداروشکر کرد❤️  بمون برام قلب من زندگی من عمر من 🥹💋ermia❤️🐣 

منطقی ترین رفتار رو داری که با افرادی ک باهات هم فکر نیستن، نمیگردی

این کار چیزی جز جنگ اعصاب نیست

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.