2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ازدواج سنتی دوست داری یا مدرن ؟

اینم باید مد نظر داشته باشی که به مجازی نمیشه اعتماد کرد و به دور کامل باید حضوری صحبت کرد حتی همونایی که مجازی پرسیدین

خدا خوبی بنده هاشو میخواد ، در حق هم خوبی کنیم تا خدا هم تمام خوبی هاشو نصیبمون کنه......... 

هر وقت قسمتت باشه میشه حالا شما هعی

عرق بریز تلاش کن ولی تا وقتش نرسه که شما هر کاری هم کنی 

باز نمیشه ولی شما هم یکم سوسه بیا اقدام کن

ز هوشیارانه عالم هر که را دیدم غمی دارد & ای دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد       تو دعات منو دعا کن    صلواتم‌میخوام😏 دستت درد نکنه😏کسی در مورد رشته حقوق ( وکالت ) میدانه بهم نگه کمکم نکنه خونش مباحه
ازدواج سنتی دوست داری یا مدرن ؟اینم باید مد نظر داشته باشی که به مجازی نمیشه اعتماد کرد و به دور کام ...

آخه میگن گناه و ارتباط با نامحرم ازدواج رو به تاخیر میندازه 

سایت آدم و حوا معتبره، شما ثبت نام کنین اگه کسی شما رو بپسنده درخواست میده برای خواستگاری

البته قبلش باید با مادرتون صحبت کنین در مورد این موضوع

چون بعضیا مخالفن

قطعا که باید خودش دست بکار بشه بره تو جامعه بگرده با آدمای مختلف آشنا بشه از کلاس های مختلف و برنامه های مختلف شروع کن.

راستش من شخصا مجازی رو خیلی مناسب نمیدونم ولی خیلی ها از همین راه پارتنر پیدا کردن

اگه واقعا اعتقاد داری بهش پایبند باش

خدا کسی رو نصیبت می کنه که مثل خودته 

ازدواج نیمه سنتی مدرن خوبه یعنی میان خواستگاریت اما خودت تصمیم می گیری و انتخاب می کنی

خدا خوبی بنده هاشو میخواد ، در حق هم خوبی کنیم تا خدا هم تمام خوبی هاشو نصیبمون کنه.........