2777
2789
عنوان

عذاب وجدان نداشته باشید

| مشاهده متن کامل بحث + 368 بازدید | 33 پست

منم فردا مهمون دارم و کلی کار 

ولی دراز کشیدم 😔

من🙋🏻‍♀️ یه دختر اسفندی ام⛄❄ شیطون و خوشخنده 😍😜 عاشق آشپزی ونقاشی ام🦋 همیشه یادت باشه برای هدف زندگیت باید بجنگی تابهش برسی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدر بی ادبیبعدشم اینم یه واقعیته مثل کبکه سرمون رو زیر برف کنیم؟

ن 

ولی وقتی میبینید درمورد جنگ ک تاپیک. بزنید سایت میبندن چرا. میزنید

اگه بخام خودمو توصیف کنم میگم ✓چال گونه خال لب گیسو کمند ابرو کمان♕

مرسی

بقیه همه چیز از تقدیر بهشون رسید اما من حتی تقدیر هم از دربار غوث اعظم بهم رسید .منم ادنی غلام غوث اعظم .فقیرم بارگاه غوث اعظم. وسیله نیست ما را از دو عالم جز لطف و عطای غوث اعظم. غوث اعظم به من بی سر و سامان مدده قبله ایمان مدده کعبه دین مدده . امداد کن امداد کن از بند غم آزاد کن در دین و دنیا شاد کن یا غوث اعظم دستگیر.خاک بغدادت شود سرمه بیناییم پیر پیران مدده یا شه دستگیر مدده.غوث اعظم بنگر به حالم .الهی خیر گردانی به حق شاه جیلانی .🤲💚

خیلی بده .مخصوصا اگر ندونی چطور باید کنترل کنی استرس ومادر من اینطوریه .با دعوا و‌قهر نشون میده

من نه قهر دعوا نه 

من فقط عصبانیتم سر مامانم خالی میکنم بعد میگم ببخشد 😂 استرس گرفتی 

چشم های همه پشت ویترین عینکشون قشنگه ولی اونا چشماشون پشت ویترین میزارن که درد هاشون پنهان کنن مثل نقاب شادی که تو جامعه میزنیم ظاهرش قشنگه حسود نباش چیزی نیست توش دردعه ...!

خوب ملت چیکار کنن جز اینجا جایی ندارن پناه بیارن فکر کنم شما جایی دیگه زندگی میکنی

ن والا 

منم دارم تو همی کشور زندگی میکنم 

اگه بخام خودمو توصیف کنم میگم ✓چال گونه خال لب گیسو کمند ابرو کمان♕

اگر با وجود دو بچه بزرگ برای بار سوم تو این وضعیت جنگی حامله شده باشیم چی؟ اگه قرار بود فقط همین دو بچه باشند و بچه سومی ناخواسته بیاد چی؟ اگه به خاطر این موضوع دلم بخواد سرمو بزنم تو دیوار و زار زار گریه کنم چی؟ اگه دیگه نخوام شوهر کله پوکمو ببینم چی؟