2777
2789
عنوان

بینی نچرال

92 بازدید | 6 پست

من همیشه دوستام و دوروبریام میگفتن خوشگلی فلانی 

ولی اصن آدم میره دانشگاه یا این پروفایلارونگاه میکنه بعضیا ها نه همه بعضی دماغ عمل کردن بد شده ولی بعضی انقدر کوچیکه و آرایش زیادم دارن آدم هرچقدرم مال خودش خوب باشه فک میکنه بده من صورتم گرده و لبم گوشتی بینیم هم نوکش گرده و متوسط یعنی  ددسداشتم کوچیکتر باشه ولی فرمش قشنگه دست بخوره هیچیش نمیمونه با تناسب پری صورتم و لبام ولی فرمش خوبه نمیدونم حالا واقعا بینی نچرال گرد که متوسط قشنگه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالا جدا از عمل بینی و اینا، اون پروفایل هایی که میبینی همه فی.لتر و ادیت شدس. تو این دوره زمونه هیچکس شبیه پروفایلاش نبست.

اونایی هم که تو دانشگاه میبینی آرایش غلیظه 

والا من هر دختری رو تو دانشگاه دیدم حداقل نیم کیلو آرایش و کرم پودر رو صورتش بوده😅😁

حالا جدا از عمل بینی و اینا، اون پروفایل هایی که میبینی همه فی.لتر و ادیت شدس. تو این دوره زمونه هیچ ...

اره واقعا هرچی من میزنم انقدر نمیشه بد یه طوریم ارایش ملایم خیلی قشنگ بهم ولی علیظ صورتمو گم میکنه نمیدونم میگم چیزی نیستن ولی با عمل و آرایش به چشم میان دیگ