2777
2789
عنوان

سمی ترین و عتیقه ترین خواستگار😂😂

1473 بازدید | 29 پست

سلاممم سلاممم

یادمه قبلا یه تاپیک بود خواستگارای عتیقه خیلییی خنده دار بود من شب تا صبح مردم از خنده یعنی 😂😂😂

بیاید الانم بگید یکم حال و هوامونو عوض بشه..

تروخدا کسی دوست نداره یا میخواد نصیحت کنه الان وقتش نیست و اینا بره بیرون نمونه توی تاپیک...

خب حالا بیاید بگید سمی ترین و داغون ترین خواستگارتون کی بود و چه کرد؟؟؟😂😂 

نداشتم چون بابام همه رو رد می‌کرد 😄 

شدی‌،قلبو تنو روحم…! 💗                                                      الهی شکر 🤍.   https://abzarek.ir/service-p/msg/2317404.                                          بیشتر میخونم و رد میشم کم پیش میاد پست بزارم اگه خوشتون نیومد لطف کنید بگذرید چون جوابی از من دریافت نمیکنید برای سرگرمی میام و حوصله بحث ندارم ممنونم🤍اگه بازم سعی میکنید نظرتون تحمیل کنید، حق با شماست 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یادمه یه خانم گفته بود بعد از ظهر یه پیرزنه داشته از خیابون رد میشده اومده بود دم در گفته بود اگه میخوای عروس ما بشی تا زمانی که میرم برا عدس پلو ماست میخرم فکر کن😂😂😂😂

🙄یکی اومده بود خواستگاریه من سر و کله ژولیده پولیده انگشت چاقالوی شصت پاش از جوراب زده بود بیرون جوراب سوراخ.شیرینی کیشمیشی هم آورده بود انگار فقط اومده بود ی چایی و میوه بخوره بره 😏😒

خدایا یکار کن ازم خواستگاری کنه مرسی خداجون🎀🥲🥹

توهین نمیکنم به شغلش خیلی هم شغلش خوبه ولی این خیلی ادعا داشت

پسره فرهنگیان خونده بود و معلم بود ولی خودشو خییییییییلی بالا می‌گرفت انگار رئیس جمهوره

چندشم شد 

پسر همسایه مون بود میشه گفت دیوار به دیوار 

عصر زیر بارون شدید اومدن خواستگاری 

پسره هیچی نداشت پیش پدرش کار می‌کرد

پدرم یه مغازه آبمیوه داشت ۶ متر بود

دم در بابام چون خونه بود گفت به عنوان مهمون تشریف بیارین ولی من دختری ندارم برا شما

فردا صبح پسره رفته بود پشت بوم خودش رو بندازه زمین🤣🤣🤣

آخه بچه از ۳ متری فقط کلت میپوکه نمیمیری که😂😂😂

🙄یکی اومده بود خواستگاریه من سر و کله ژولیده پولیده انگشت چاقالوی شصت پاش از جوراب زده بود بیرون جو ...

جدی که نمیگی؟ 

شدی‌،قلبو تنو روحم…! 💗                                                      الهی شکر 🤍.   https://abzarek.ir/service-p/msg/2317404.                                          بیشتر میخونم و رد میشم کم پیش میاد پست بزارم اگه خوشتون نیومد لطف کنید بگذرید چون جوابی از من دریافت نمیکنید برای سرگرمی میام و حوصله بحث ندارم ممنونم🤍اگه بازم سعی میکنید نظرتون تحمیل کنید، حق با شماست 

پسر همسایه مون بود میشه گفت دیوار به دیوار عصر زیر بارون شدید اومدن خواستگاری پسره هیچی نداشت پیش پد ...

وایییییی خداا 

بچه بیچاره رو پشت بوم🤣🤣🤣 آخرش چی شد؟انداخت؟