2777
2789
عنوان

به نظرتون خواهرشوهرمو چیز خور کردن

248 بازدید | 12 پست

شوهرش ادم بددهن، عصبی،بیکار وخسیسی بود، که دیگه خواهرشوهرم طاقت نیاورد و گفت طلاق میخوام و حدود چند ماهه داره کاراش رو میکنه و حق طلاق هم با خواهر شوهرمه، اما شوهره راضی نبود و هی میگفت برگرد من عاشقتم و تغییر میکنم و فلان( قبلا دو بار بهش فرصت داده بود اما فقط واسه یک ماه خوبه بعد روز از نو و روزی از نو)

خلاصه کل فامیل هم فهمیدن در شرف طلاقه چون خودشم میگفت واقعا ادم درستی نیست و من نمیتونم طاقت بیارم ولی یهو به طور عجیب و غریبی میگه من میخوام برگردم پیش شوهرم عاشقشم و بدون اون نمیتونم!!!

دقیقا دو هفته س و هر رور تو خونه جنگ اعصاب داریم و همگی خیلی متعجبیم و مادر شوهرم میگه حتما دعایی چیزی براش گرفتن چون واقعا خیلی عجیبه

از کجا بفهمیم چیزخورش نکردن یا دعا نگرفته باشن براش؟

منم خدایی دارم❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اصلا دخالت نکنید 

بذار برگرده

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

شاید میخاد چیزی بزنه به نامش نمیخاد بکه برای اون داره برمیگرده ؟ اقوامه با شوهرش ؟

نه خواهر شوهر از خودش خونه و ماشین داره، شوهرش خونه این زندگی میکرده

منم خدایی دارم❤️
نه خواهر شوهر از خودش خونه و ماشین داره، شوهرش خونه این زندگی میکرده

خیلی عجیبه. عادی نیست. حالا یا قاطی کرده یا هدفی داره که به کسی نمیگه

❤️ امام زمانم.. میشه نگام کنی؟ آروم شه زندگیم ؟ ❤️

اصلا دخالت نکنید بذار برگرده

هیچکی با ازدواجش موافق نبود، بهش گفتن طلاقی در کار نیستا

گفت نه خودم میخوام و ازدواج کرد

بعد گفت طلاق میخوام باز هیچکی رضایت نمیداد، شوهرم پشتش در اومد و اماده شد برای طلاق

حالا باز بعد ۸ ماه میگه نه من زندگیمو میخوام😐نرماله؟

منم خدایی دارم❤️
هیچکی با ازدواجش موافق نبود، بهش گفتن طلاقی در کار نیستاگفت نه خودم میخوام و ازدواج کردبعد گفت طلاق ...

اره میدونی چرا ؟

چون آدمها مسول کارهای خودشونن.... بذار بره حتی به اشتباه

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر