2777
2789
عنوان

چیکارکنم خدا بهم یه نشونه بده

167 بازدید | 28 پست

توی شرایط خیلی سختیم 

توروخدا واسم دعاکنید خدابهم یه بار دیگه نظر کنه

هیچکاری از دستم برنمیاد توروقران واسم دعاکنید مشکلم حل بشه خدا یه بار دیگه دستمو بگیره خواستمو بهم بده

فقط 28 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

می گفت : همه چی رو نگو...هر چی بگی ،بیرون میاد میره تو هوا تا یه روزی یه جا سبز شه! چیزی که نمی دونی رو نگو چیزی که نمی خوای بشه رو نگو...چیزی که خوش نیست رو نگو...چیزی که می‌شه بدبختی کسی رو نگو... حرف های خوب بزن، بذار بیان یه جا بشینن سبز بشن💚

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چی شده

توی شرایط خیلی سختیم هیچکاری از دستم برنمیاد واسه مشکلم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

می گفت : همه چی رو نگو...هر چی بگی ،بیرون میاد میره تو هوا تا یه روزی یه جا سبز شه! چیزی که نمی دونی رو نگو چیزی که نمی خوای بشه رو نگو...چیزی که خوش نیست رو نگو...چیزی که می‌شه بدبختی کسی رو نگو... حرف های خوب بزن، بذار بیان یه جا بشینن سبز بشن💚

توی شرایط خیلی سختیم هیچکاری از دستم برنمیاد واسه مشکلم

همه شرایط سختی داریم که هیچکاری از دستمون برنمیاد

هرچی می پرسم فقط جواب اونو بگو و نظرتو تحمیل نکن. وگرنه ولم کن

اميدوارم خدا كمكت كنه❤️براي مشكلت دعا كن صبر كن منم برات دعا ميكنم مشكلت حل بشه❤️

بخدا خیلی صبرکردم دارم تموم میشم دیگه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شایدم نشونه دادهما خیلی وقتا نمیبینمباید دقت کنی همه چیز نشونه است ولی ممکنه یکم دیر بگیری

مشکلم واسه یه روز دوروز نیس چندساله

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بخدا خیلی صبرکردم دارم تموم میشم دیگه

نااميد نشو هيچوقت

منم خيلي جاها نا اميد شدم اما خيلي كمكم كرد

يه جاي ك فكر نميكني دستتو بگيره😭🥹

انشالله مشكل حل بشه هيچ گره تو زندگيت نداشته باشي❤️

تجربه شخصی خودم اینه به شهدا توسل کنید، امیدوارم کسی توهین نکنه، تجربه و اعتقاد شخصی منه که همیشه نت ...

شهدا خیلی جاها کمکم کردن ولی این مشکل منو فقط خوده خدا میتونه درست کنه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نااميد نشو هيچوقتمنم خيلي جاها نا اميد شدم اما خيلي كمكم كرد يه جاي ك فكر نميكني دستتو بگيره😭🥹انشا ...

مرسی عزیزدلم ایشالا توام هرچی از خدا میخوای بهت بده

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شب جمعه بعد نماز شب ۱۰۰مرتبه سوره کوثر رو با وضو بدن پاک بخون

میگن ب این روش حضرت محمد میاد ب خوابت

___

نمیدونم دقیق این بود یانه

زمان قدیم از اشناهای مامانم

ی مردی بوده میخواسته بمیره ولی نمیمرده هی میگفته تت تت تت

ی روزی انگار اشناشون سوره کوثر رو هزار یا صدبار خونده

خواب حضرت محمد رو دیده گفته فلانی طناب دزدیده براهمین حق الناسش اینجوری اذیت میشه راحت نمیمیره ولی من پیش خذا واسطه میشم ک طرف راحت شه

بعد این خوابه طرف دیگع میمیره

و دیگه تت گفتنش تموم میشه

″ندیدم اصالتی بالاتر از اصالت کورد″💎🦅222مَن با نخستین نگاهِ تو ، آغاز شدم !❤️‍🔥S